Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Nuo sausio 28-osios – Jauniaus atsisveikinimas su „TV pagalba“

Nuo sausio 28-osios – Jauniaus atsisveikinimas su „TV pagalba“
Naują gyvenimo ir karjeros televizijoje žingsnį žengiantis Gediminas Jaunius jau sausio 31-ąją atsisveikins su „TV pagalbos“ eteriu. Beveik visą savaitę nuo sausio 28-osios, kasdien, 20.15 val. šioje TV3 laidoje žiūrovai pamatys paskutiniąsias G. Jauniaus gelbėjimo operacijas.

Atlikti paskutinę misiją su gelbėtojo uniforma Gediminas važiavo į Vilkaviškio rajoną. Čia jis gilinosi į išties skaudžią, sukrečiančią istoriją. Nesulaukusi metukų ligoninėje mirė mergaitė, kuriai buvo diagnozuota, atrodo, ne tokia jau pavojinga liga – gripas. Tačiau po mažylės mirties jos tėvams kilo įtarimas, kad savo dukters jie neteko dėl medikų klaidos.

„Ne vieną savaitę važinėjome į įvairiausias ligonines pas geriausius specialistus ir aiškinomės, kokios iš tiesų galėjo būti šios netekties priežastys. Labai norėjosi, kad šalia skausmo tėvams neliktų ir daugybės klaustukų“, – pasakoja Gediminas.

Antradienį 20.15 val. „TV pagalbos“ žiūrovai išgirs antrąją šios istorijos dalį. Mergaitę laidojęs kunigas per gedulingą ceremoniją leido sau leptelti keletą labai įžeidžiančių frazių.

„Dar niekada šios laidos istorijoje nesame gavę skundų dėl netinkamo kunigų elgesio. Maža to, nuvažiavę į vietą, ne kartą pagavome dvasininkus meluojant. Labai sunku tuo patikėti, tačiau tai – tiesa“, – pasakoja paskutines savaites „TV pagalboje“ dirbantis G. Jaunius.

Trečiadienį 20.15 val. gelbėtojų laidoje – intriguojančios šeimyninės dramos, kurias sprendė Gediminas. Ketvirtadienį tuo pačiu metu jį pamatysime studijoje šalia „TV pagalbos“ vedėjos Aušros Kilkuvienės. O eteryje suksis įspūdingiausios akimirkos iš daugiau nei penkerių metų Gedimino darbo šioje laidoje.

Jau vasario 4-ąją, pirmadienį, 21.45 val. G. Jaunius debiutuos kaip naujienų laidų vedėjas atsinaujinusiose TV3 vakaro žiniose.

G. Jauniaus atsisveikinimo su „TV pagalba“ savaitė – sausio 28–31 dienomis 20.15 val. per TV3!

Zaliukas January 28 2008 2,263 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.