Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Dainininkė tikrai ne gudresnė už penktoką

Dainininkė tikrai ne gudresnė už penktoką
Grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė tęsia pradėtą žaidimą su penktokais — praėjusią savaitę su dešimtmečių pagalba TV3 laidoje „Penktokų iššūkis“ (17 val. 40 min.) įveikusi kelis klausimus, šį vakarą mergina kaip reikiant įsidrąsino.

Nijolė neapsistojo ties pirma klase ir iš karto puolė prie penktos klasės gamtos klausimų. Pirmasis jų — „Kaip vadinamas garų virtimas skysčiu?“ Martynas atsakymą į šį klausimą žinojo, tačiau Nijolė nutarė pasikliauti tik savo jėgomis ir pati pateikė atsakymą: lietus. Martynui beliko griebtis už galvos.

Kitas laidos dalyvis — 30 metų Dalius Drumsta, turintis kulinaro išsilavinimą. Šiuo metu vyras dirba virėju ir taksi vairuotoju. Dalius sakė visą naktį prieš laidos filmavimą treniravęsis įminti mįsles ir iš karto ėmėsi pirmos klasės mįslių.

„Ji labai trapi. Vos ištari jos vardą — ir jos nebėra. Kas ji?“ — išgirdęs mįslę Dalius suglumo. Jo pagalbininkas penktokas taip pat nežinojo atsakymo. Tuomet laidos vedėjas Andrius Rožickas pirmą kartą žaidimo istorijoje pasiūlė Daliui nusipirkti pirmąją atsakymo raidę už vieną pagalbą. Dalius sutiko. Tačiau netrukus žaidėjas jau buvo pasiryžęs paaukoti antrą pagalbą už antrą teisingo atsakymo raidę.

Trečioji laidos dalyvė — 25 metų vadybininkė Vaida Leskauskienė. Jos išsilavinimas — nebaigtas aukštasis. Vaikystėje ji svajojo tapti lakūne. Galbūt ši svajonė dalyvei pagelbės žaidime?

Zaliukas February 03 2008 1,632 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.