Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Specialioje šv. Velykų laidoje „Chorų karai“ - K. Zmailaitės duetas su dukra

Specialioje šv. Velykų laidoje „Chorų karai“ - K. Zmailaitės duetas su dukra
Šį sekmadienį, 19.30 val., Šv. Velykų vakarą, tiesiogiai per TV3 - didžiausio masto muzikinio projekto „Chorų karai“ šventinė laida. Išskirtinius pasirodymus ruošia ne tik šešios projekto dalyvių muzikinės kariaunos, bet ir laidos vedėjai, komisijos nariai ir kviestiniai svečiai.

Specialų pasirodymą repetuoja komisijos narė dainininkė Kristina Zmailaitė. Akompanuojant smuikams ir kolegai maestro Vytautui Lukočiui, K. Zmailaitė uždainuos kartu su dukra Barbora.

Tikrą pavasarį į „Chorų karų“ studiją atneš laidos vedėjai Indrė Kavaliauskaitė ir Mindaugas Stasiulis. TV3 žiūrovų pamilta vedėjų pora kartu su visais chorais užtrauks „Kvepia pušynai“.

Negana to, scenoje pasirodys kviestinis svečias - dainininkas Vytautas Šiškauskas. Žinomas vyras sekmadienio vakarą užims ir komisijos nario kėdę.

Šventinėje „Chorų karų“ laidoje skambės populiariausi lietuviškų grupių ir dainininkų hitai: „69danguje“, Džordanos Butkutės, Nedos, Kąstyčio Kerbedžio, „B‘avarijos“, Arvydo Vilčinsko dainų interpretacijos.

Chorų generolai su savo kariaunomis ir vėl kovos dėl auksinio papildomo balo. Vakaro konkurso „Atspėk melodiją“ dainų tema - pavasaris, tad laukia pačios šviesiausios emocijos.

Projekto „Chorų karai“ 6-asis sezonas - sekmadieniais 19.30 val. tiesiogiai per TV3!

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.