Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Meilės dienai – šiltas koncertas „Bliamba, aš tave myliu“

Meilės dienai – šiltas koncertas „Bliamba, aš tave myliu“
Visiems tiems, kam Šv. Valentino diena yra širdžiai miela, dūšiai brangi, muzikai atvira ir kartu su artimais žmonėmis smagiai kasmet minima šventė, TV3 televizija vasario 14-osios vakarą siūlo praleisti mėgaujantis originaliomis improvizacijomis, nebanaliu humoru ir kokybiška muzika jaukiame vakare „Bliamba, aš tave myliu“.

Vakaro šeimininkas Marijonas Mikutavičius kartu su vakaro svečiais ne tik kviečia klausytis jautriausias stygas suvirpinančių dainininkų Stasio Povilaičio, Kosto Smorigino, Olego Ditkovskio, Deivio, Ryčio Cicino, Justino Lapatinsko, „Išjunk šviesą“ lyderio Valdo Burnio, Arnoldo Lukošiaus, Gyčio Paškevičiaus atliekamų kūrinių ir išskirtinių Aistės Smilgevičiūtės, Alinos Orlovos, Ingos Valinskienės, Arinos balsų.

Tarp muzikinių kūrinių vakaro vedėjas kartu su atlikėjais linksmai šnekučiuojasi apie įkvepiančią, skaudinančią, banalią, pakylėjančią, iš proto vedančią, jėgas atimančią, žydėti priverčiančią ir nejučia apsvaiginančią meilę, spontaniškai kuria eiles, žavisi šimtus kartų girdėtais, bet taip pat nuostabiai skambančiais kūriniais, ironizuoja ir mėgaujasi Šv. Valentino diena.

Zaliukas February 07 2008 1,804 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.