Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 - antras mėgstamiausias lietuviškas prekės ženklas

TV3 - antras mėgstamiausias lietuviškas prekės ženklas
Lietuvos gyventojai jau ne vienerius metus išreiškia simpatijas TV3 prekės ženklui, o šiemet jį įvardijo net antru mėgstamiausiu iš visų lietuviškų prekės ženklų.

Tai rodo rinkos tyrimų bendrovės „TNS Emor“ duomenys, atlikus mėgstamiausių prekių ženklų tyrimą visose Baltijos valstybėse.

Iš visų, įskaitant tarptautinius, mūsų šalyje tirtų prekės ženklų, TV3 užima net 7 vietą, aplenkdama tokius gigantus kaip „Skype“ ar „Nike“ ir būdama greta tokių pasaulinių prekės ženklų kaip „Google“, „Facebook“, „Apple“ ir kitų.

„Šie rezultatai patvirtina, kad esame labai svarbi kiekvieno Lietuvos gyventojo gyvenimo dalis. Mums rūpi visuomenė, kurioje gyvename, svarbu būti kartu. Ir toliau sieksime kartu dalintis džiaugsmu, švęsti pergales, ugdyti pilietines vertybes ir saugoti mūsų valstybės laisvę, kartu įdomiai leisti laiką, ilsėtis bei dalintis svarbiausia informacija“, - sako UAB „TELE-3“ generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė.

TV3 vienu mėgstamiausių prekės ženklų yra išrenkama jau ne vienerius metus iš eilės.

Minimas šių metų tyrimas buvo atliktas 2015 metų sausio - vasario mėnesiais, tarp nuolatinių 15-65 m. amžiaus gyventojų Baltijos šalyje (imties dydis - bent 1000 respondentų kiekvienoje jų). Iš viso kiekvienos šalies tiriamųjų sąraše buvo 145 prekės ženklai.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.