Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Dirigentas Vytautas Lukočius: vyrus lengva sužavėti atvirais rūbeliais ar iškirptėmis

Dirigentas Vytautas Lukočius: vyrus lengva sužavėti atvirais rūbeliais ar iškirptėmis
Dirigentas Vytautas Lukočius prisipažįsta, kad bijo gražių moterų. Ne todėl, kad su jomis bendraudamas prarastų amą, o kad baiminasi paslysti. „Mus, vyrus, labai lengva pakabinti blizgučiais, atvirais rūbeliais, iškirptėmis, na, tokie jau esam“, - šypsosi dirigentas.

Dvidešimt metų santuokoje gyvenantis vyras tiki ištikimybe ir amžina meile. Kartu priduria, kad niekas dėl to negali būti garantuotas, todėl kiekvienam poroje reikia stengtis. „Nors mane supa gausybė dailių ir garsių moterų, kaskart su jomis bendraudamas galvoju, kaip grįšiu namo, pas žmoną ir vaikus“, - sako Vytautas.

Paklaustas, kaip pavyksta dvidešimt metų puoselėti darnius santykius, V. Lukočius prisipažįsta, kad konfliktų šeimoje vis dėlto kyla, dažniausiai dėl buities. Vytautas nuo žmonos gauna pylos, nes yra neūkiškas ir dažnai nebaigia pradėtų darbų - praranda susidomėjimą. „Mano žmona iki šiol nesupranta, kaip galiu būti toks neorganizuotas, bet man tie praktiniai dalykai neįdomūs. Atleisk, brangioji, bet man daug įdomiau pažiūrėti į saulutę, į paukščiukus ir man nusišvilpt, ar virtuvėje čiaupas neveikia, ar kriauklė užsikimšusi“, - juokiasi dirigentas.

Vieną akmenuką Vytautas Lukočius meta ir į žmonos, filosofės Vytautės, daržą. Esą kai kurie jos įpročiai prislopina maestro kuriamą romantiką. „Aš galiu spontaniškai sugalvoti nulėkti į pajūrį romantiškam savaitgaliui. Bet ji visuomet nori saugumo: ką valgysim, kaip apsirengsim, kur nakvosim. O tai žlugdo romantiką“, - aiškina Vytautas.

Apie moteris, pagundas ir šeimą su humoro prieskoniu - jau šį vakarą 19.50 val. laidoje „Kitoks pokalbis“ su dirigentu Vytautu Lukočiumi per „Lietuvos ryto“ televiziją.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.