Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Vaikystėje patyčias patyręs garsus aktorius Dominykas Vaitiekūnas: būti auka atrodė gėda

Vaikystėje patyčias patyręs garsus aktorius Dominykas Vaitiekūnas: būti auka atrodė gėda
Aplinkinių patyčios ir net smūgiai - jaunam aktoriui ir dainininkui Dominykui Vaitiekūnui tai teko iškentėti vien dėl to, kad visada išsiskirdavo iš bendraamžių. Bet išskirtinumas jam padėjo pasiekti tai, kuo užsiima šiandien: dainuoja populiarioje muzikos grupėje „Liūdni slibinai“, veda televizijos laidas ir vaidina įvairiuose projektuose.

„Būdamas vienuolikos metų suvaidinau mokomajame filme apie aplinkosaugą, ir jis buvo parodytas kone visiems Panevėžio moksleiviams. Tuomet gavau pravardę Gamtininkas ir sulaukiau smūgių į šonus“, -„Lietuvos ryto“ televizijos laidai „Kitoks pokalbis“ pasakojo Dominykas. Vaikinas kaip šiandien pamena, kaip eidamas gatve atsisuko pašauktas Gamtininku ir pamatė į galvą skriejantį obuolį.

Paklaustas, ar kentėdamas patyčias užsisklendė, Dominykas linkteli galvą. „Aš niekam nieko nepasakojau, nes būti auka atrodė gėda. Nors dabar, jeigu turėčiau vaikų, norėčiau, kad jie man papasakotų. Patyčios yra rimta problema ir apie tai reikia kalbėti“, - sako Dominykas.

D. Vaitiekūnas prisipažįsta, kad Panevėžyje visuomet jautėsi nesuprastas, nepritapėlis. Jis klausėsi įvairios muzikos, lindėdavo teatro studijoje ir kultūros renginiuose, o vietoj alkoholio rinkdavosi matės arbatą. Aktorius niekuomet negalėjo pasigirti ir brangiais madingais daiktais, jo vaikystė prabėgo nepritekliuje. Būtent dėl to Dominykas sako turėjęs labai stiprią motyvaciją gerai mokytis ir išvažiuoti studijuoti į Vilnių. „Nulytos Vilniaus gatvės man dabar kvepia skaniausiai už viską pasaulyje“, - šypsosi aktorius.

Jautrus pokalbis su aktoriumi D. Vaitiekūnu - jau šį penktadienio vakarą laidoje „Kitoks pokalbis“ 19.50 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.