Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Suaugusieji lenkia galvą prieš penktokus

Suaugusieji lenkia galvą prieš penktokus
Ko daugiau Žemės paviršiuje - sausumos ar vandens? Lakūne svajojusi tapti Vaida Leskauskienė nė nesudvejojusi atsakys į antros klasės pasaulio pažinimo klausimą: „Sausumos“. Tačiau ar šis atsakymas teisingas, paaiškės šio sekmadienio „Penktokų iššūkyje“ 17 val. 40 min. per TV3.

Šioje laidoje dalyvauja ne tik Vaida, bet ir jos vyras, 25 metų statybininko specialybę įgijęs stogdengys Andrius Leskauskas. Pirmiausia vyras privertė suglumti laidos rengėjus, mat jis - kaip du vandens lašai panašus į Holivudo aktorių Mattą Damoną.

Tačiau netrukus „Holivudo žvaigždė“ suglums ir pats. Nuskambėjus pirmam klausimui - kokia ilgiausia Lietuvos upė, jis nedrąsiai ištars „Neris...“

Po šio atsakymo penktokas Sebas neištvėrė ir prapliupo juoktis. Tad nesunku nuspėti, kad ir šiam dalyviui teks prisipažinti, jog jis nėra gudresnis už penktoką.

Trečiasis dalyvis - 25 metų bedarbis Kęstutis Sabaliauskas - prisipažino, kad dažnai bėgdavo iš pamokų, tačiau sugebėjo tapti miesto matematikų olimpiados nugalėtoju. Tad vyras iš karto stengsis įveikti matematikos klausimą. Tačiau ar tikrai jo žinios geresnės už penktokų?

Laida „Penktokų iššūkis“ pavasario trimestrui renka naują gudragalvių komandą. Jau dabar penktokai ir šeštokai, norintys tapti Andriaus Rožicko auklėtiniais ir mesti iššūkį suaugusiesiems, gali užpildyti anketą http://www.tv3.lt ir tapti naujaisiais „Penktokų iššūkio“ klasės nariais.

Zaliukas February 10 2008 1,536 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.