Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„TV Pagalbos“ žvaigždė Gerda: man gaila kaimo žmonių

„TV Pagalbos“ žvaigždė Gerda: man gaila kaimo žmonių
TV3 televizijos žiūrovų numylėtinė „TV Pagalbos“ žvaigždė Gerda Stiklickienė - ne tik žurnalistė, bet ir atlikėja. Moteris sako, kad apie dainininkės karjerą svajojo dar vaikystėje. Visai neseniai ji išleido dainą „Sniego deivė" ir apie dar vieną savo talentą pranešė visai Lietuvai. Tačiau, anot Gerdos, dainavimą ji nusprendė palikti antrame plane, mat išbandžiusi darbą televizijos laidoje ji tikina atradusi sielos ramybę.

Gerdą Stiklickienę žiūrovai myli už jos nuoširdumą ir geranoriškumą. Tačiau, pripažinkime, mandagiu išlikti dirbant tokį darbą yra išties nelengva. Ją, kaip ir kitus „TV Pagalbos“ darbuotojus kasdien supa, kaip ji pati sako, neprognozuojama aplinka ir dar labiau neprognozuojami žmonės.

Televizijos žvaigždė tikina, jog labiausiai ją stebina žmonės, kurie nemoka savo gyvenimų susitvarkyti taip, kaip norėtų. „Jie nesugeba susitvarkyti buities, skundžiasi, kad nėra darbo, gyvena blogai. Liūdina tai, jog jie neišnaudoja turimo ploto aplink namą, neaugina gyvulių, daržovių ir t.t. Ko gero, tokiais atvejais tik ir lieka kilnoti stiklelį ir skųstis, kad Lietuvoje gyventi yra blogai“, - tv3.lt žurnalistams atviravo Gerda.

„TV Pagalbos“ žvaigždę džiugina tai, kad žmonės gerbia jų darbą ir nesibodi gatvėje prieiti pasakyti „Ačiū“. Moteris tikina, jog padėkų ir pagyrų susilaukia net jos mama. „Kartais žmonės užsuka pas mano mamą į darbą ir giria už tai, kad išaugino tokią gerą dukrą. Man be galo smagu, kad mane žmonės gerbia“, - neslepia Gerda.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.