Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Paaiškėjo, kas užims antrąją „Lietuvos balso“ mokytojo kėdę

Paaiškėjo, kas užims antrąją „Lietuvos balso“ mokytojo kėdę
LNK muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ naujienos jau aidi. Scenos deivė Rūta Ščiogolevaitė sėdasi į mokytojų kėdę, o jaunimo dievukai radistai perima vedėjų mikrofonus. Dar viena žinia - trečiojo sezono nugalėtojos, septyniolikmetės Justinos Budaitės mokytojas Donatas Montvydas ir vėl okupuoja „Lietuvos balso“ kėdę bei tęsia pradėtus darbus: „Tikiuosi, jog šiemet bus ne daugiau, bet dar talentingesnių atlikėjų. O mūsų pareiga - iškelti talentus visuomenei.“

Dainininkas džiaugiasi, jog projekto kūrėjams labiausiai rūpi ne simpatijos ar charizma, o tai, kas atsispindi projekto pavadinime - dalyvių balsai. Į projektą atėję atlikėjai turės galimybę pakovoti ne tik dėl 20 tūkst. eurų vertės prizo, bet ir pasisemti patirties iš scenos vilkų.

„Ką galiu jiems pasiūlyti? Pasidalyti sukaupta patirtimi: tiek scenine, tiek darbo su komandos nariais, tiek bendravimo su žmonėmis“, - sako jau trečius metus iš eilės „Lietuvos balse“ mokytojausiantis D. Montvydas. - Žmonės, kurie ateina į mano komandą, žino, ko tikėtis. Aš atstovauju šiuolaikinei muzikai. Tai, kas vyksta Jungtinėse Amerikos Valstijose ar Didžiojoje Britanijoje. Tai, kuo aš domiuosi ir ką kuriu.“

Pramogų pasaulio užkulisiuose pusbalsiu šnabždamasi - kas užims dvigubą Valinskų kėdę? Ar projekte liks Katažina Zvonkuvienė? Kas talkins radistams - o gal šiemet jie bus vieni?

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.