Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Seniau skaitydavo Balzaką, o dabar žiūri „Nekviestą meilę“ – apdovanojimai įteikti

Seniau skaitydavo Balzaką, o dabar žiūri „Nekviestą meilę“ – apdovanojimai įteikti
Pirmadienio vakarą LNK studija pasipuošė raudonu kilimu, gėlėmis ir gražiomis moterimis. Tiesa, netrūko ir pasipuošusių, toms gražioms moterims į parankę įsikibusių, vyrų. Čia vyko šiuo metu Lietuvoje populiariausio serialo „Nekviesta meilė“ apdovanojimai, skirti Valentino dienai. Tarsi mini Oskarų ceremonija, kurių metu buvo apdovanoti Alfa.lt skaitytojų išrinkti patys mylimiausi aktoriai ir herojai.

Kol vieni grimavosi ir šukavosi, kiti serialo veikėjai kantriai pozavo fotografams. „Triūsikai“ nusmuko. Moterys, pataisykit man kaklaraištį“, - prieš fotoaparatų blykstes šmaikštavo Adolfas Večerskis, savo plačiu glėbiu apkabinęs žmoną ir dukrą. Grėtė Indičianskytė ant raudonojo kilimo žengė su draugu: pora neslėpė savo jausmų ir, nesivaržydami kamerų, ne kartą aistringai pasibučiavo. Kiti aktoriai į šventę taip pat atvyko su draugais ir artimaisiais. Atidavusios duoklę spaudai, eterio žvaigždutės pasuko į didžiąją studiją – čia vyko šventinis koncertas, kurį vedė Leonardo Pobedonoscevo ir Rūtos Mikelkevičiūtės pora.

Pirmąją nominaciją – „Mylimiausias herojus“ – pristatė pirmojo lietuviško serialo „Tadas Blinda“ aktorius Vytautas Tomkus. „Man skaudu, kad meilė (kviesta ir nekviesta) vis rečiau aplanko mano širdį“, - juokavo jis. Paklaustas, ar Tadas Blinda moka šaudyti iš lanko, V. Tomkus žodžių kišenėje neieškojo: „Vaikystėje šaudžiau, bet ne į J. Biliūno „Kliudžiau“. Ta strėlė, kuri buvo pati skaudžiausia, į mano širdį įstrigo jau labai seniai – prieš 45 metus. Per tą laiką ji taip apkremzlėjo, kad iki šiol gyvenu su ta pačia moterimi“.

„Mylimiausią porą“ pristatė aktoriai Gintarė Latvėnaitė ir Ramūnas Cicėnas, kurie yra partneriai ne tik scenoje, tačiau ir gyvenime. „Kaip jūs kartu būdami 24 val. per parą ištveriat“, - jų užklausė L. Pobedonoscevas. „Tveriam, tveriam ir ištveriam“, - atšovė G. Latvėnaitė.

Serialo debiutantą paskelbė pati ką tik filme „Nereikalingi žmonės“ debiutavusi Daiva Tamošiūnaitė-Budrė. „Man smagu, kad galiu paskelbti šią nominaciją, nes žinau, kaip atrodo tas pirmas virpulys“, - sakė ji.

„Mylimiausią aktorių“ pristatė Galina Dauguvietytė. „Galėčiau papasakoti ne vieną savo gyvenimo istoriją ar iš jų sukurti serialą, tačiau neduok, Dieve, kad kas jas sužinotų, - kaip visada juokavo ji. – Jūsų seriale daug vyrų ir labai neblogų, tad išrinkti vieną labai sunku“.

Premjero patarėjas kultūros klausimams Faustas Latėnas atskleidė mylimiausią žiūrovų garso takelį.

O štai „Mylimiausia aktorė“ atiteko kritikui Skirmantui Valiuliui: „Mačiau beveik visas serijas, nes jis rodomas tuo laiku, kai dar nemiegu. XIX a. skaitydavo O. Balzaką, o XX žiūri „Nekviestą meilę“.

Vakaro metu skambėjo Merūno, „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos nugalėtojo Jeronimo Miliaus, Aleksandro Makejevo, Larisos Kalpokaitės ir Nijolės Narmontaitės dainos.

Pastaroji pajuokavo, kad gerai vaidinti ir apsiverkti, kai reikia, jai padeda vienas paprastas dalykas – 29 punktų sąrašas, apie kurį pagalvojus, ašaros pačios byra. „Kai A. Večerskis manęs paprašė atskleisti nors vieną tų punktų, sakydamas, kad pirmas jų – mano vardas, atšoviau, kad antras – mano metai“, - šmaikštavo aktorė.

Visos aktorių paslaptys ir nominacijų nugalėtojai paaiškės vasario 14 dieną per LNK.

Zaliukas February 14 2008 1,801 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.