Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Gražuolė Goda Alijeva grįžta į TV eterį: šiek tiek pailsėsiu nuo šeimos, vaikų

Gražuolė Goda Alijeva grįžta į TV eterį: šiek tiek pailsėsiu nuo šeimos, vaikų
Dar visai neseniai paaiškėjo, kad gražuolė Goda Alijeva grįžta į TV eterį. Už krepšininko Rolando Alijevo ištekėjusi ir sėkmingai du vaikučius auginanti moteris ne kartą pasakojo, kad, augant mažyliams, ji nori kuo daugiau laiko praleisti su atžalomis, o scena ir televizija - praeitas etapas. Vis dėlto patikimi naujienų portalo Alfa.lt šaltiniai atskleidė, kad G. Alijeva LNK televizijoje ves pramoginį vasaros projektą.

Naujienų portalo Alfa.lt kalbinta G. Alijeva pasakojo, kad jau pirmieji filmavimai yra įvykę. Ji pripažino, kad, grįžus po ilgos pertraukos, buvo išties sunku, tačiau jai darbas televizijoje - tikras malonumas. „Viskas yra įmanoma, kai nori. Su vaikais ir atostogomis suderinti viską pavyko. Per pirmus filmavimus jaučiausi iš tiesų nejaukiai, nes vis dėlto keista. Buvo ilgas laiko tarpas, kai nedirbau televizijoje. Vis tiek dirbti toje laidoje, kur yra patyrę vedėjai, kur žino visą laidos specifiką nuo A iki Z, o tu esi naujas žmogus, įmestas į visa tai, yra tikrai sudėtinga.

Bet po truputėlį įsidrąsinau pripratau ir tikrai kaifuoju dabar. Vis tiek man patinka toks darbas. Šitiek laiko prasėdėjusi tarp tų vaikų vis tiek norisi man pravėdinti tą galvą, pabendrauti su žmonėmis, susitikti su senais pažįstamas. Galų gale tas visas šou verslo pasaulis man yra artimas, pažįstamas, tiek tų kolegų, bičiulių - visada smagu susitikti, pasijuokti ir pabendrauti“, - naujienų portalui Alfa.lt pasakojo G. Alijeva.

„Man tai nėra darbas. Tai nėra noras užsidirbti. Man tai yra pramoga ir savęs realizavimas. Šiek tiek pailsėsiu nuo šeimos, nuo vaikų, nes… kiek gi galima?“ - juokėsi G. Alijeva.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.