Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Socialiniam eksperimentui „Aklos vestuvės“ vėl pasiryžo trys nepažįstamųjų poros

Socialiniam eksperimentui „Aklos vestuvės“ vėl pasiryžo trys nepažįstamųjų poros
Televizija - neatsiejama žmonių gyvenimo dalis. Tiesa, kai kurių likimus ji paliečia itin stipriai, dovanodama naujas intriguojančias pažintis, draugystę, meilę, ar net santuoką. Kaip tik šiuos jausmus jau antrus metus iš eilės kvies patirti socialinis eksperimentas „Aklos vestuvės“. TV3 projekto antrasis sezonas prasideda pirmadienį, liepos 13 dieną, 20.00 val.

Pernai projekte žiedus sumainė trys poros. Viena iš jų ryšį palaiko iki šiol. Jau nuo pirmadienio „Akloms vestuvėms“ ryšis nauji avantiūristai - meilė ieškantys vienišiai. Projektą kurianti prodiuserių kompanija „TV Manija“ šiemet sulaukė dar daugiau dalyvių anketų nei pernai.

„Kiekvienas žmogus, ateinantis į šį projektą yra skirtingas, savitas, su savo problemomis, lūkesčiais, įpročiais. Galiausiai, kaip paaiškėjo po ilgų pokalbių su ekspertas, dalyviai turi net labai skirtingus tikslus. Pasirodė, kad ne visi ateinantys į projektą turi tikslą susirasti antrą pusę, kiti čia ieško… na gerai, tebūnie tai šiokia tokia intriga laidos žiūrovams“, - projekto virtuvę atskleidžia režisierius Mindaugas Meškauskas.

„Šį socialinį eksperimentą pradėjo Danijos kompanija. Jo eiga ir struktūra itin griežta - tokia pati ir čia, Lietuvoje, kur „Aklas vestuves“ rengiame jau antrus metus iš eilės, ir kitose eksperimente dalyvaujančiose šalyse - Vokietijoje, Olandijoje, JAV ir Australijoje“, - pasakoja režisierius.

TV3 žiūrovai pirmadienio vakarais galės kartu stebėti, tirti, analizuoti ir kartu su ekspertais vertinti būsimus jaunikius ir jaunąsias. Kaip ir pirmajame „Aklų vestuvių“ sezone, šiemet vėl atrinktos trys dalyvių poros. Kandidatus tiria ir porų suderinamumo klausimus sprendžia ekspertai - geriausi savo srities žinovai Lietuvoje.

Tai santuokos ir porų suderinamumo ekspertas, įkūręs pačią seniausią Lietuvoje internetinių pažinčių svetainę, daktaras Gediminas Navaitis, vyro ir moters santykių ekspertė Ramunė Murauskienė, jau daug metų konsultuojanti poras ir vedanti radijo laidą bei Eglė Pelienė - antropologė, veidotyros pradininkė ir geriausia šios srities specialistė Lietuvoje bei konsultuojanti psichologė.

Kokių tikslų siekia dalyviai? Ką pasakys galiausiai pamatę sau priskirtas antrąsias puses? Ar ištars lemtingąjį „taip“? Atsakymai pradeda aiškėti jau pirmadienį, 20.00 val. per TV3.

Socialinis eksperimentas „Aklos vestuvės“ - pirmadieniais 20.00 val. tik per TV3!

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.