Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Penktokų iššūkyje“ - nauji penktokai

„Penktokų iššūkyje“ - nauji penktokai
Visą mėnesį į TV3 laidos „Penktokų iššūkio“ pavasario semestro klasės atranką plūdo laiškai iš Lietuvos miestų ir miestelių. Iš 1500 anketų užpildžiusių, vasario 18 dieną įvykusioje atrankoje dalyvavo beveik šimtas suaugusiuosius pergudrauti norinčių penktokų.

„Penktokų iššūkio“ komisijos nariams vaikai bandė ne tik įrodyti savo žinias ir gudrumą, bet ir demonstravo sugebėjimus – šoko, dainavo, deklamavo eilėraščius, vaidino, parodijavo televizijos žvaigždes, rodė įvairiausius rankdarbius“, – pasakoja laidos vedėjas Andrius Rožickas.

Pasak TV3 pranešimo, kovo 2 dieną sekmadieninėje TV3 laidoje, skirtoje visai šeimai debiutuos dešimtmetis Deividas Lavrik iš Vilniaus Jezuitų gimnazijos ir vienuolikmečiai – Agnė Mikulėnaitė iš Vilniaus Antano Vienuolio pagrindinės mokyklos, Augustas Levickas iš Vilniaus Antakalnio vidurinės mokyklos, Justina Kecoriūtė iš Vilniaus Šv. Kristoforo vidurinės mokyklos ir Mindaugas Galvosas iš Klaipėdos Hermano Zudermano vidurinės mokyklos.

Deividas „Penktokų iššūkio“ komisijos narius nustebino savo žiniomis, kurios apima tikrai daugiau nei penkias klases. Daug knygų skaitanti Agnė pasirodė vyresnė nei jos bendraamžiai savo filosofinėmis mintimis.

Augustas – labai mandagus, išauklėtas ir puikiai valdantis humoro jausmą vaikas. Justina – kaip gyvasis sidabras, judri linksma ir visada pirma ne tik moksluose. Na, o Mindaugas – tikras roko muzikos gerbėjas, kurio didžiausia svajonė tapti gitaristu.

Zaliukas February 21 2008 1,596 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.