Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„TV pagalba“ vasarai vėl keliauja į Palangą

„TV pagalba“ vasarai vėl keliauja į Palangą
Nuo birželio 19 dienos TV3 laida „TV pagalba“ ir jos vedėja Aušra Kilkuvienė tradiciškai persikelia į Palangą. Žiūrovų laukia vasariškas Palangos tiltas, pajūrio naktinio gyvenimo aktualijos ir dvidešimt pačių įdomiausių istorijų iš ketverių laidos gyvavimo metų.

„Šiuo metu mūsų komanda karštai diskutuoja atrinkinėdama įdomiausias ir linksmiausias pagalbos istorijas, kurias tikrai verta prisiminti. Be to, nekantrauju vėl tiesioginiame eteryje pasisveikinti su žiūrovais nuo Palangos tilto, šios transliacijos kasmet man suteikia daug gerų emocijų. Neabejoju, kad su mumis puikiai laiką leidžia ne tik vasariškai nusiteikę poilsiautojai, bet ir tie, kurie neatostogauja. Žiūrėdami mūsų laidą jie gali bent mintimis pabūti prie Baltijos jūros“, – pasakoja laidos vedėja Aušra Kilkuvienė.
Į Palangą persikelia ir gelbėtojas Gediminas Jaunius – neįmanoma įsivaizduoti vasarinės „TV pagalbos“ be „orų berniuko“ ir jo pajūrio orų prognozės.
„Visas tiesiog drebu ir net keliai linksta, kaip pasiilgau Palangoje poilsiaujančių mūsų laidos gerbėjų. Kadangi šiemet pranašaujama šaltoka vasara, ypatingą dėmesį kreipsiu į karštus pramogų ir naktinio gyvenimo orus, dvelkiančius Lietuvos pajūryje. Padėsiu susigaudyti painiose pramogų džiunglėse ir įrodysiu, kad net ir esant žemesnei temperatūrai Palangoje galima ne tik įkvėpti jodu prisotinto oro, bet ir karštai praleisti laiką“, – sako laidos „TV pagalba“ „orų berniukas“ Gediminas Jaunius.
Palangoje TV3 gelbėtojai darbuosis iki liepos 5 dienos, tądien žiūrovai sužinos, kuri „TV pagalbos“ operacija per ketverius metus buvo įdomiausia.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.