Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Šiemet „Auksinių svogūnų“ apdovanojimų ceremonija – per TV3

Šiemet „Auksinių svogūnų“ apdovanojimų ceremonija – per TV3
Balandžio 1-ąją tiesiogiai per TV3 nugriaudės jau aštuntieji „Auksiniai svogūnai“. Tradicinėje humoristinėje apdovanojimų ceremonijoje bus įvertinti ryškiausiais poelgiais ir pareiškimais praėjusiais metais pasižymėję politikai, sportininkai, pramogų pasaulio ir kiti visuomenės veikėjai.

„Auksiniai svogūnai“ – tai tarsi Naujieji metai. Tik ne paprasti kalendoriniai, o humoro metai“, – TV3 pranešime sako apdovanojimų organizatorius šou verslo ryklys Arūnas Valinskas.

Neatsitiktinai šiemet pasirinkta ir apdovanojimų ceremonijos tema – emigracija, tad specialiai šia proga į Lietuvą kviečiami grįžti visi gimtąjį šalies lizdą palikę tautiečiai. Kasmet į nuotaikingą ir savo vardą vis labiau pateisinantį renginį susirenka politikos elitas, žymiausi visuomenės ir verslo pasaulio atstovai.

Įspūdingoje ceremonijoje teikiami stilizuoti ir kas kart vis skirtingi svogūno pavidalo apdovanojimai, o politikai ir dainininkai specialiai šia proga paruošia netikėtus pasirodymus. Kokiu pavidalu ašarą ne tik iš juoko spaudžiančius „svogūnus“ šiemet atsiims nominacijų nugalėtojai ir kokios bus pačios nominacijos – tradicinio projekto kūrėjai kol kas neatskleidžia, bet jau netrukus žada ne tik TV3 žiūrovams, o ir būsimiems nominantams pateikti nemažai staigmenų.

Zaliukas February 24 2008 1,622 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.