Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

LNK savo dvidešimtmetį švęs su „OneRepublic“

LNK savo dvidešimtmetį švęs su „OneRepublic“
Dvidešimtąjį gimtadienį LNK pasitiks su hitu „Love runs out“. Žiūrimiausia televizija LNK su lyderiaujančia pasaulyje muzikos kompanija „Universal Music“, taip pat autorines teises valdančiomis „SonyATV Music Publishing“ ir „Kobalt Music Group“ pasirašė beprecedentę sutartį, pagal kurią televizija galės groti „OneRepublic“ kūrinį „Love runs out“ pristatydama savo jubiliejinį sezoną „20 kartų labiau“.



„Tai, ko gero, vienas pirmųjų atvejų Lietuvos televizijų istorijoje, kai specialiai buvo įsigytos teisės į užsienio hito naudojimą. Šį kūrinį pasirinkome dėl jos emocinio užtaiso, energijos pliūpsnio, tokio, kurį savyje turi ir artėjantis LNK sezonas, pažymėtas dvidešimtuoju jubiliejumi“, - sako LNK savireklamos direktorė Vitalija Kibildė.

Iki šiol sezono reklamos takelius yra kūrę lietuviai, tarp jų Marijus Mikutavičius, Marijus Adomaitis, o savo balsą skolino tokios Lietuvos žvaigždės kaip Egidijus Dragūnas, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Mantas Jankavičius ir kiti.

Naujojo sezono įvaizdiniame klipe su „OneRepublic“ kūriniu nusifilmavo ryškiausi televizijos vedėjai - Rūta Mikelkevičiūtė, Ugnė Skonsmanaitė, Gintaras Deksnys, Rolandas Vilkončius, Žygimantas Stakėnas, Donatas Montvydas ir kiti.

Kūrinys „Love runs out“ iš trečiojo „OneRepublic“ albumo „Native“ jau buvo naudojamos reklamuojant ABC serialą „How to Get Away with Murder, britų „X faktorių“, daina groja ką tik kino teatruose pasirodžiusiame filme „Terminatorius. Genesis“.

Grupė „OneRepublic“ yra ypač mėgstama Lietuvoje. Jos koncertas pernai lapkritį buvo pavadintas vienu geriausių per visą šalies nepriklausomybės istoriją. „Lietuvių meilę „OneRepublic“ rodo tai, kad į koncertą susirinko pilna „Siemens“ arena žmonių, vienuolika tūkstančių grupės gerbėjų. Tik laiko klausimas, kada šią grupę vėl išgirsime Lietuvoje“, - sako „Siemens“ vadovas Juras Vėželis.

Nuo naujojo LNK sezono „20 kartų labiau“ „Love runs out“ ritmu atkeliauja ir premjerinės laidos - „Beatos virtuvė“ su Beata Nicholson, vienas profesionaliausių virtuvės šefų Liutauras Čeprackas su šou „Lietuvos superšefas“, Gintarė Gurevičiūtė su gyvenimo būdo laida „Bus visko!“.

Jubiliejų švenčiančios televizijos eteryje - naujas ironiškas serialas „Visi vyrai - kiaulės...“, ketvirtasis „Lietuvos balso“ sezonas, atsinaujinusi Rūtos Mikelkevičiūtės „Valanda su Rūta“, naujomis rubrikomis pasipildžiusi kandžioji KK2, naujas, kino vertas istorijas per vasarą nufilmavusi „Nuo.. Iki...“.

Televizijos sezonas „20 kartų labiau“ - jau nuo rugpjūčio 31 per LNK.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.