Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Justinas Jankevičius debiutoja nacionalinėje televizijoje

Justinas Jankevičius debiutoja nacionalinėje televizijoje
LRT televizijoje eteryje netrukus šmėžuos du Jankevičiai - legendinio „Klausimėlio“ autorius, laidos „Laba diena, Lietuva“ prodiuseris Juras ir LRT sezono naujienos - laidos „Klauskite daktaro“ vedėjas, humoristas Justinas. Abu Jankevičiai - ne tik bendrapavardžiai, bet ir artimi giminės.

„Pirmasis su debiutu LRT televizijoje mane pasveikinęs giminaitis buvo mano dėdė Juras. Garbė ir privilegija pagaliau persikvalifikuoti iš sūnėno į bendradarbį. LRT nuo šiol dirbs du J. Jankevičiai, o juk sakoma, kad dvi Jankevičių galvos - visada geriau nei viena“, - sakė J. Jankevičius.

Justinas nuo rugpjūčio 31-osios prasidedančiame televizijos sezone ves medicinos pokalbių šou „Klauskite daktaro“. Justino partneris laidoje bus medikas, Lietuvos sveikatos mokslų universiteto dėstytojas Alvydas Unikauskas.

Žinių apie sveikatą galima rasti internete, tačiau kaip nepasiklysti informacijos sraute? Laidos kūrėjai kviečia geriau įsijungti LRT, nes jų laidoje apie sveikatos reikalus bus papasakota ne tik profesionaliai, bet ir įdomiai, įsimintinai. „Esu praktikuojantis gydytojas, todėl žinau, kad žmonėms svarbu sužinoti būdus, kaip nesusirgti, kaip apsaugoti save nuo infekcijų, kaip kasdien - nuo ryto iki vakaro - gerinti sveikatą“, - pasakoja vienas iš laidos vedėjų docentas A. Unikauskas.

Gydytojas yra sukaupęs daug patarimų, kuriais nori pasidalinti: „Kokį vandenį gerti - iš čiaupo ar iš buteliuko? Kaip atpažinti vėžio simptomus? Kokie maisto produktai pučia pilvą? Kaip neišsigąsti menopauzės ir nepakliūti į jos spąstus?“ Ar žinote atsakymus į šiuos klausimus? Jeigu ne, tuomet „Klauskite daktaro” - laida, kurią privalote pažiūrėti.“

Neseniai atlikti tyrimai rodo, kad lietuviai - vieni labiausiai sergančių visoje Europoje. „Mūsų tikslas - padaryti Lietuvą nors kiek sveikesnę“, - užsimoję laidos kūrėjai. „Mes privalome kalbėti kiekvienam suprantama kalba, - įsitikinęs daktaras A. Unikauskas. - Žmogus turi suprasti, kad viskas yra mūsų rankose. Na - beveik viskas.“

Laidos „Klauskite daktaro“ vedėjus, priklausomai nuo temos, papildys geriausi Lietuvos medikai. Laidos partneris - Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikos ir Vilniaus universiteto Medicinos fakultetas.

„Kalbu paprastiems žmonėms, kurie nėra medikai ir net ne studentai“, - sako Alvydas. Todėl gydytojas dalysis naudingais patarimais, pradedant nuo įvairių ligų atpažinimo ir simptomų, iki būdų, kaip jas įveikti ir pagerinti gyvenimo kokybę.

Tuo metu antrasis laidos vedėjas visiems puikiai žinomas humoristas, „Humoro klubo“ siela - Justinas Jankevičius. Juokas - geriausias vaistas nuo visų ligų, todėl didelė sveiko humoro dozė padės žiūrovams atsipalaiduoti ir pamiršti kasdienius rūpesčius. Kas jau kas, tačiau Justinas tikrai neleis jums nerimauti!

Žinoma, viena yra kalbėti, o kita pamatyti. Filmavimo studijoje žiūrovai galės ne tik diskutuoti, bet ir patys dalyvauti procese. Studijos svečiai ir žiūrovai anapus ekranų matys vidaus organų, kaulų maketus ir stebės, kaip jie funkcionuoja mūsų organizme. Vyks eksperimentai ir žaidimai, žinoma, su juokingais Justino komentarais ir vertingais Alvydo pastebėjimais.

Tad jau nuo rugsėjo vyrai apžvelgs dažniausiai pasitaikančius sveikatos sutrikimus, jų gydymo metodus, o jums belieka klausti. Nepatogių temų nėra, todėl vedėjai skatins pamiršti gėdos jausmą ir pabandyti pagerinti jūsų ir jūsų šeimos sveikatą. Kartu mes galime Lietuvą padaryti sveikesnę!

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.