Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Atgimsta kultinė laida „Klausimėlis“

Atgimsta kultinė laida „Klausimėlis“
Į LRT televizijos eterį nuo naujojo sezono grįžta legendinė, nacionalinio transliuotojo prekės ženklu tapusi laida „Klausimėlis“. Aštuoniolika metų gyvavusi unikalaus žanro laida užsiaugino ištikimų gerbėjų ratą ir, nors jau senokai nebuvo atnaujinama (pastaraisiais metais buvo rodomi kartojimai), ją mėgo įvairiausio išsilavinimo, skirtingų skonių žiūrovai. Tiesa, kai kas ją buvo įrašęs ir į naikintinų projektų sąrašą - esą joje tyčiojamasi iš pašnekovų.

Šiomis dienomis laidos autorius ir vedėjas Juras Jankevičius jau filmuoja naujausius laidos epizodus. Kaip ir anksčiau - skirtinguose Lietuvos kampeliuose. Kuo nustebinti žada Juras pirmuosiuose šio sezono epizoduose?

„Ką tik paaiškėjo naujų faktų apie Napoleoną Bonapartą. Vilkaviškyje sužinojau, kad jis, pasirodo, kartu su karaliumi Mindaugu XIII amžiuje Lietuvoje įveikė kryžiuočius. Lietuviai - ne tik geros erudicijos, bet ir lakios fantazijos žmonės. Tai tikrai pamatysime naujose „Klausimėlio“ laidose, - žada laidos autorius.

Paskutiniosios „Klausimėlio“ laidos buvo filmuotos 2011-aisiais, tačiau daugelis jų aktualios ir šiandien.

„Jeigu žinių laida aktualumą praranda iš karto po transliacijos, daugumą „Klausimėlių“ galima kartoti ir po dešimtmečio, - sako J. Jankevičius. - Juk tai - šviečiamoji laida“.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.