Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

I. Stasiulevičiūtė savo seksualumu kerėjo aplinkinius

I. Stasiulevičiūtė savo seksualumu kerėjo aplinkinius
Penktadienio vakarą viename Vilniaus prekybos centrų filmuojama pirmoji „Vilnius gyvai“ TV laida.

Už laidos vedėjų vairo stojo net keturi drąsūs, gražūs ir talentingi žinomi Lietuvos žmonės.

Senokai televizijoje matyta Ieva Stasiulevičiūtė, pripažinimą pelnęs stilistas Kęstas Rimdžius, žurnalistas, publicistinių laidų kūrėjas, knygų autorius Rimas Bružas bei projekto „Aš-stilistas!“ nugalėtojas Joringis Šatas.

Pirmosios laidos filmavime pasirodžiusi I. Stasiulevičiūtė stebino išskirtiniu savo stiliumi bei tryško subtiliu seksualumu. Jauna moteris, trumpai nusikirpusi auksaspalvius savo plaukus, pašiaušė. Nepriekaištingas jos kūno linijas pabrėžė tamsiai mėlynas languotas kostiumėlis. Ir taip liekną Ievos figūrą dar labiau išryškino juodi lakiniai aukštakulniai.

Scenos vilkai Marijonas Mikutavičius, Saulius Urbonavičius-Samas ir Saulius Prūsaitis kaip visada išliko ištikimi savo įvaizdžiui - vyrukai, kaip susitarę, vilkėjo klasikinius švarkus bei avėjo stilingais sportiniais bateliais. Trys žavūs muzikos talentų konkurso teisėjai buvo pirmieji laidos pašnekovai.

M. Mikutavičius, jau trečius metus teisėjaujantis Lietuvos „X Faktoriuje“, nesiryžo prognozuoti šių metų realybės šou favoritų.

„Mano gyvenimas yra per sudėtingas, kad galėčiau prognozuoti, kas nutiks jiems („X Faktoriaus“ dalyviams aut.past), - laidos filmavimo metu sakė Marijonas, - kalbant apie merginas, aš jas vadinu voveraitėmis, yra kelios tikrai talentingos merginos, jeigu neištekės per anksti“.

Pasak atstovės ryšiams su visuomene Jurgos Klimaitės-Riebling, dviejų valandų trukmės laida aprėps tiek aktualijas, tiek mados, sveikatos bei maisto naujienas.

Pirmojoje laidoje taip pat pasirodė aktorės Inga Norkutė, Eglė Jackaitė, merginų grupės „Four roses“ narės, balerina Kristina Tarasevičiūtė, aktoriai Vaidotas Martinaitis, Tomas Papinigis, Šarūnas Banevičius, ir Jonas Gricius bei kiti.

Apie laidą „Vilnius gyvai“

Informacinė pramoginė laida „Vilnius gyvai“ skirta šiuolaikiniam aktyviam žmogui. Laidoje vyks ne tik diskusijos aktualiomis temomis, bet ir bus galima išgirsti profesionalų patarimų apie sveiką gyvenseną, madą, stilių, maistą. Taip pat laidos žiūrovų lauks ir stilistų iššūkiai, savaitės stilingiausiųjų rinkimai bei interaktyvūs žaidimai.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.