Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Prasidėję „24 valandų“ filmavimai baigėsi krauju: sužalota Donata Baltrušaitytė

Prasidėję „24 valandų“ filmavimai baigėsi krauju: sužalota Donata Baltrušaitytė
LNK televizijos pagalbos laidos „24 valandos“ naujojo sezono pradžia pažymėta krauju. Į pirmuosius filmavimus išsiruošusi laidos redaktorė Donata Baltrušaitytė-Laisva grįžo sužalota. Girtas laidos pašnekovas žurnalistei praskėlė kaktą.

„Tai vienas iš nedaugelio atvejų, kai, atvykus pas pašnekovus, nujaučiau, jog viskas gali baigtis kraujo praliejimu. Pašnekovas buvo labai girtas ir dar agresyvesnis. Išvydęs kamerą, jis nieko nelaukdamas paleido kumščius“, - iš įvykio vietos pasakoja Donata.

Laidą „24 valandos“ išsikvietė Veronika, kuri maldaudama prašė padėti jos seseriai, gyvenančiai Ukmergės rajone. Pasirodo, Veronikos sesuo Valė jau dešimt metų kenčia ir smurtą, ir užgauliojimus savo sūnaus, kuris nuolat išgėrinėja... Pakalbinusi Veroniką, laidos kūrybinė nuvyko pas Valę ir jos sūnų Raimondą. Atvykę į namus, jį jau rado girtą.

„Kai prasidėjo konfliktas, buvome namo viduje, labai išsigandau, nes ten pilna peilių, tad skubiai išėjome į kiemą. Tačiau nuo to ramiau nepasidarė. Rankoje gniaužtą žiebtuvėlį jis sviedė ir pataikė man į kaktą. Pajutau, kad bėga kraujas“, - pasakoja Donata.

Žurnalistė nieko nelaukdama iškvietė policiją, kuri smarkuolį sutramdė labai greitai ir profesionaliai.

„Už tai, kad iš kiemo išvykome gyvi, tikrai turime būti dėkingi Ukmergės policijos pareigūnams, - sako ne vieną skaudžią problemą išsprendusi laidos „24 valandos“ redaktorė Donata. Žurnalistės šis incidentas neišgąsdino. - Visas neigiamas emocijas ir sunkumus šiame darbe atperka žmonių dėkingumas, kai sutaikai nesutaikomus priešus, pasirūpini likimo valiai paliktais seneliais ar skriaudžiamais vaikais.“

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.