Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Šeštadienį startuos „Vaikų balso 2008“ rinkimai

Šeštadienį startuos „Vaikų balso 2008“ rinkimai
Žiūrimiausia šalies televizija TV3 jau ketverius metus iš eilės organizuoja išskirtinį projektą Lietuvos mažiesiems – „Vaikų balsas 2008“. Kaip ir kiekvienais metais vaikai galės išsirinkti mėgstamiausią grupę, dainininką ir dainininkę, metų dainą, sportininką, filmą, knygą, žaislą, profesiją ir pirmą kartą šiais metais – mylimiausią TV laidų vedėją.

„Mes kviečiame vaikučius ir šiemet balsuoti už mylimiausius muzikos atstovus, sportininkus, TV laidų vedėjus, knygas ir kitas dominančias nominacijas. Balsavimas kaip įprastai vyks dviem etapais – anketose vaikai nurodys savo mėgstamiausius. Vaikų balsai bus susumuoti ir į antrąjį etapą pateks tik tie pretendentai gauti „Vaikų balso 2008“ statulėles, kurie surinks daugiausiai balsų pirmajame etape. Tuomet vaikai balsuos už tris pirmojo etapo nugalėtojus ir iš jų išsirinks vertus apdovanojimo. O įspūdinga, žaisminga ir itin didelio dėmesio sulaukianti „Vaikų balso 2008“ apdovanojimų ceremonija įvyks birželio 1-ąją, Tarptautinę vaikų gynimo dieną“, – pasakoja renginio režisierė Rasa Micachienė.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.