Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Violetai ir Viliui Tarasovams gimė dukrelė

Violetai ir Viliui Tarasovams gimė dukrelė
Violetai ir Viliui Tarasovams šis trečiadienis - nuostabi diena. Jiems visai neseniai, apie 12 val., gimė dukrelė. 50 cm ūgio ir 3200 g mergaitė gimė Klaipėdoje. Kaip kadaise viename interviu prasitarė dar tuomet būsimi tėveliai, greičiausiai jųdviejų pirmagimei bus duotas Gabrielės vardas.

Laiminga šeima dar augina Violetos dukterį Elingą iš jos pirmosios santuokos.

Viena garsiausių Lietuvos šou verslo scenos žvaigždžių porų, vadinami „Katinais“, apie savo draugystę viešai pirmą kartą prisipažino 2007 metų vasarį per „Radiocentro“ apdovanojimus. Tuomet 33-jų V. Riaubiškytė visų akivaizdoje 28-erių Viliui ištarė: „Katine, aš tave myliu!“.

Taip pat įnirtingai pora stengėsi slėpti ir savo vestuves, kurios įvyko praėjusių metų rugpjūtį. Jau tuo metu sklandė kalbos, kad pora laukiasi kūdikio. Netrukus gandus patvirtino ir besikeičiančios V. Riaubiškytės formos bei vienos Klaipėdos klinikos darbuotojos.

Iki vasario pabaigos Violetą ir Vilių buvo galima pamatyti vedančius TV3 laidą „Padainuokim!“, kurios vairą praėjusį šeštadienį, anot V. Tarasovienės, Edmundui Kučinskui ir Viktorijai Perminaitei perdavė tik mėnesiui.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.