Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

L. Kazlauskienė laimėjo kalną pinigų

L. Kazlauskienė laimėjo kalną pinigų
Išsipildė garsios būrėjos Vaivos Budraitytės pranašystė - praėjusią savaitę Liveta Kazlauskienė laimėjo loterijoje. Prieš savaitę, filmuojant premjerinę laidą „Vaivos pranašystės“, žinomai atlikėjai buvo išpranašauta, kad netrukus į jos sąskaitą tarsi iš dangaus nukris krūva pinigų. L. Kazlauskienė neslėpė, kad į tai žiūri kaip į pramogą, tačiau jau visai netrukus ji buvo priversta pakeisti savo nuomonę, nes garsios būrėjos pranašystė ėmė ir išsipildė.

„Per artimiausius dvejus metus pas jus ateis dideli pinigai. Jums jie sugrįš tarsi sėkmė, o kortos rodo, kad piniginė sėkmė jus lydės net ateinančius 22 mėnesius“, - Livetai sakė garsiausia Lietuvos būrėja V. Budraitytė, žiūrėdama į Lietuvos estrados žvaigždei iškritusias kortas.

Atlikėjai dvejų metų laukti nereikėjo, pranašystė išsipildė po kelių dienų. L. Kazlauskienė pranešė apie džiugią žinią - loterijoje ji laimėjo didžiulę pinigų sumą. Aplankius sėkmei, atlikėja neslėpė džiaugsmo bei dėkingumo Vaivai ir stebėjosi, kad taip greitai pradėjo pildytis jos išpranašauti dalykai.

Ką dar garsioji būrėja išpranašaus Livetai Kazlauskienei? Apie kokią grėsmę ją perspės? Viską sužinokite jau šį ketvirtadienio vakarą, įsijungę mistinės realybės dokumentikos laidą „Vaivos pranašystės“ per „Lietuvos ryto“ TV.

Zaliukas September 24 2015 1,323 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.