Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Ar ragana galėtų užburti muzikantą?

Ar ragana galėtų užburti muzikantą?
Skirtingo amžiaus poros
Paskutiniame šį sezoną TV3 realybės šou „Keičiu žmoną“ (20 val. 30 min.) – išbandymas, kuriam ryžosi ir vos prieš pusmetį susikūrusi šeima. Tai – vyriausiąja Lietuvos ragana vadinama Liaudies medicinos centro vadovė Vilija Lobačiuvienė ir Mokslų akademijos bibliotekos Leidybos skyriaus vadovas Darius Sabaliauskas.
18 metų už vyrą vyresnei Vilijai dešimčiai dienų teko keliauti į namus, kur šeimininkavo beveik tiek pat metų už savo žmoną vyresnis sutuoktinis.
Nors Vilija bei Darius laidos redaktorius tikino, kad savo šeimoje metų skirtumo nejaučia, šiems pasirodė, kad temperamentingoji „ragana“ nevengia pamokyti savo mažiau patyrusį sutuoktinį.
Šiauliuose V.Lobačiuvienės laukė taip pat gyvenimo išmintimi su savo jaunesne žmona mėgstantis dalytis pučiamųjų orkestro muzikantas Algimantas Butnorius.
Jo žmona Vita, mokanti choreografijos pradinėje mokykloje, šeimos galvos klauso.
Tačiau V.Lobačiuvienės vyras D.Sabaliauskas dar prieš porų susikeitimą pajuokavo, kad naujasis Vilijos „vyras“ greitai pasigailės ryžęsis tokiai avantiūrai.
„Vienintelis lengvas dalykas šiame susikeitime bus tai, kad po manęs Dariui nebus sunku su jokia moterimi“, – juokavo ir V.Lobačiuvienė.
Sieja tik interesai
V.Lobačiuvienė iš anksto laidos rengėjus įspėjo, kad nėra paprasta namų šeimininkė.
Ji niekada negamina savo vyrui valgyti, jos žodis visada yra lemiamas, o nuomonė beveik nepakeičiama.
Bet Vilija įsitikinusi, kad jų šeimoje ji – ramesnė, sugebanti išlaikyti „raganišką“ orumą. Darius – impulsyvesnis.
„Mūsų šeima nuo daugybės kitų skiriasi vien tuo, kad mūsų nesieja nei kartu užgyventas turtas, nei vaikai. Esame kartu todėl, kad mums tai įdomu, ir būsime kartu tol, kol tai bus mums įdomu“, – taip savo šeimą pristatė V.Lobačiuvienė.
Būrė iš kavos tirščių
Vos susipažinę su savo naujomis „antrosiomis pusėmis“, ir Vilija, ir iš jos kai kurių paslapčių išmokęs Darius nusprendė paburti iš kavos tirščių. Darius Vitai išbūrė šokėjos karjerą, o Vilija Algimantui – didelį turtą.
Vilija į šiauliečio namus atsivežė net virgules – išsiaiškinti, ar geras ten energetinis laukas.
Vita ir Algimantas prieš filmavimą neslėpė nerimaujantys, ar televizija nesugadins jų gyvenimo. Susipažinę prieš visus dešimt metų, drauge jie irgi neseniai – nuo tada, kai prieš kelerius metus subyrėjo ankstesnės jų poros.
Dabar Algimantas vadovauja orkestrui, o Vita ne tik mokytojauja, bet ir šoka pilvo šokį privačiuose vakarėliuose.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.