Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Žinių varžybose įklampinti gali ir lengvi klausimai

Žinių varžybose įklampinti gali ir lengvi klausimai
Ar suaugusieji tikrai yra gudresni už penktokus? Esminis TV3 sekmadienio laidos „Penktokų iššūkis“ (17 val. 40 min.) klausimas šį vakarą vėl kels intrigą.

Andriaus Rožicko vedamoje laidoje pirmasis savo žinias pademonstruoti mėgins 45—erių vilnietis Arūnas Puidokas. Jam seksis neblogai, tačiau pirmos ir antros klasės klausimai sukels nemažai abejonių.

Ar Arūnui pavyks sėkmingai iškopti iki dešimties tūkstančių litų vertės klausimo ir ar jis pasinaudos penktokų klasės pagalba?

Laidoje skambančių klausimų taip pat nepabūgo 25—erių Ana Balčiūnaitė.

Tarptautinių gabenimų vadybininke dirbanti mergina universitete yra įgijusi įmonių vertinimo ir auditavimo magistro laipsnį. Tai specialybė, kuriai reikia žinių, tačiau Ana netikėtai prisipažino — paauglystėje mokslai jai sekėsi nekaip, aštuntoje klasėje net grėsė būti pašalintai iš mokyklos.

Merginai teko ketvirtos klasės lygio klausimas — kokia kalbos dalis yra žodis „dešinėn“? Atsakyti lengva? Kažin. Skubėdamas į pagalbą, A.Rožickas pasiūlys užduoties žodį pakeisti į „kairėn“.

Tik ar tai padės?

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.