Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 pelnė mylimiausios įmonės vardą

TV3 pelnė mylimiausios įmonės vardą
TV3 televizija - ne tik žiūrimiausia Lietuvoje, bet ir mylimiausia. Pirmąjį faktą liudija reitingai, antrąjį - projekto „Aš myliu savo įmonę“ finale paskelbti rezultatai. Tarp šiandien pristatytų mylimiausių Lietuvos įmonių M dydžio įmonių kategorijoje komisijos sprendimu nugalėtoja išrinkta UAB „TELE-3“.

Jau trečius metus iš eilės Lietuvos verslo konfederacijos (LVK) organizuojamas projektas ieškojo vieningiausių darbuotojų kolektyvų, viešai deklaruojančių meilę savo kompanijoms, darbui bei kolegoms.

Net 77 įmonių darbuotojai priėmė iššūkį ir dalyvavo projekte, pristatydami save įvairiomis išraiškos priemonėmis: trumpais filmukais, eilėraščiais ar nuotraukomis, atskleidžiančiais įmonių gyvenimą ir atmosferą darbe. Ekspertų komisijos sprendimu, projekto nugalėtojais skirtingų dydžių įmonių kategorijose tapo „Simplanova“ (XS), „Interneto vizija“ (S), „TELE-3“ (M), „FL Technics“ (L), „Lietuvos geležinkeliai“ (XL) ir „Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba“ (One size).

M dydžio įmonių kategorijos laimėtojos, UAB „TELE-3“, generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė didžiuojasi, kad dirba su komanda, kuri nusprendė dalyvauti projekte: „Kiekvienas verslo savininkas ar vadovas svajoja, kad jo darbuotojai savo santykį su įmone įvardintų tokiu žodžiu, kaip meilė. Tai daug daugiau, nei lojalumas, įsitraukimas ar pasididžiavimas. Mylinti komanda gali veikti daug darniau ir todėl efektyviau. Mums čia išties smagu ir gera“.

Konkursui „Aš myliu savo įmonę“ UAB „Tele-3“ darbuotojai sukūrė specialų filmuką, kuriame įsiamžino kone visas daugiau nei 140 darbuotojų kolektyvas ir net TV3 televizijos eterio veidai. Visus suvienijo šūkis „Gera kartu!“

Klipe „ekskursiją“ po biurą vedė laidų kūrėjas Mindaugas Rainys, TV3 žinių tarnyboje sumuštiniais vaišino „Moterys meluoja geriau“ žvaigždė Džiugas Siaurusaitis, jogos pratimų mokė „X Faktoriaus“ teisėjas Saulius Urbonavičius-Samas, stalo futbolą su kolegomis žaidė Justinas Jankevičius, o gardžiomis spurgomis vaišino Audrė Kudabienė.



Apie „TELE-3“:

TV3 - žiūrimiausia televizija Lietuvoje jau 11 metų. Ši televizija priklauso tarptautinei žiniasklaidos grupei „Modern Times Group“ (MTG), kuri Lietuvoje taip pat valdo televizijos kanalus TV6 ir TV8, naujienų ir pramogų portalą tv3.lt bei šokių muzikos hitų radijo stotį „Power Hit Radio“. Lietuvos gyventojai jau ne vienerius metus išreiškia simpatijas TV3 prekės ženklui, o šiemet jį vėl įvardijo kaip mėgstamiausią žiniasklaidos prekės ženklą Lietuvoje („DDB Brand Capital“, 2015).

Zaliukas October 16 2015 1,269 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.