Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Aktorė nelaukia princo, kuris nusineštų į pilį

Aktorė nelaukia princo, kuris nusineštų į pilį
Puslapio viešnia – Šiaulių dramos teatro aktorė 35 metų Inga Norkutė, TV3 seriale „Moterys meluoja geriau“ (21 val. 10 min.) vaidinanti Medą.

- Kuo jums įdomus Medos vaidmuo?

- Meda – charakteringa moteris. Ji nenuspėjama. Iki filmavimosi seriale nebuvau skaičiusi rašytojos Daivos Vaitkevičiūtės romano. O kai perskaičiau, ši herojė man pasirodė dar simpatingesnė. Kuo geriau supranti personažą, tuo įdomiau vaidinti.

- Meda – seksualios išvaizdos ir elgiasi neretai demonstratyviai. Ar nesunku tokią moterį vaidinti?

- Ji nėra pasileidėlė. O aš nevaidinu seksbombos. Meda yra pasimetusi tarp vyrų. Cinizmas – jos kaukė. O tas jos potraukis keisti įvaizdį, lakstyti po parduotuves – tai tik bandymas užmaskuoti vienatvę.

- Ar I.Norkutė ir Meda iš serialo – panašios?

- Esu kitokia. Mane, kaip aktorę, neretai pavadina vulgaria. Iš pradžių tai žeidė. Tačiau paskui supratau, kad tai – komplimentas. Jeigu mane tapatina su heroje, vadinasi, personažas – įtaigus.

Šiaip esu šeimos žmogus. Tvirtai stoviu ant žemės ir nelaukiu princo, kuris nusineštų į pilį. Kitaip nei Meda, kuri iš vyrų tikisi naudos.

- Pernai buvote pripažinta geriausia Šiaulių miesto aktore.

Ar darbas seriale teatralų nėra laikomas nerimtu užsiėmimu?

- Tai tiesiog kitoks žanras. Nemanau, kad nuvyliau žiūrovus. Gerbėjų dar daugiau atsirado.

Ir juokinga, ir pikta buvo, kad kai kurie kritikai po mūsų teatro gastrolių Vilniuje įžvelgė kažkokių blogų televizijos pėdsakų mano vaidyboje. Tačiau šis spektaklis buvo kurtas daug anksčiau nei aš vaidinau seriale.

- Esate klaipėdietė, aktorinį meistriškumą studijavote Vilniuje, dabar šaknis įleidote Šiauliuose. Kuris miestas mieliausias?

- Baigusi Vlado Bagdono ir Dalios Tamulevičiūtės kursą Vilniuje pasijutau nereikalinga. Kartu su dar septyniais kurso draugais gavau pasiūlymą vieneriems metams atvykti į Šiaulius. Ir štai jau 12 metų gyvenu šiame mieste.

- Jūsų 10 metų jaunesnis draugas Aurimas Žvinys, su kuriuo esate kartu jau dveji metai, – taip pat Šiaulių teatro aktorius, atvykęs čia iš Vilniaus. Ar jis nevilioja kraustytis į sostinę?

- Negalvojam apie tai. Vilniuje net nežinočiau, į kurį teatrą siūlytis. Mano namai šiuo metu – Šiauliuose. O Lietuva – maža, visur galima suspėti.

- Sakėte, kad dėl vaidmens seriale jums teko net priaugti svorio...

- Svoris ėmė augti, kai prieš trejus metus mečiau rūkyti. Nemažai kilogramų prideda ir kameros. Gyvenime nesu tokia, kokia atrodau ekrane. Kad specialiai vaidmeniui priaugau svorio, ėmiau juokauti sulaukusi interneto skaitytojų kritikos dėl išvaizdos.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.