Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Smegenų mankštai - mokykliniai klausimai

Smegenų mankštai - mokykliniai klausimai
Aukštojo mokslo diplomas ar užimamos rimtos pareigos dar toli gražu negarantuoja, kad į aklavietę jūsų neįvarys moksleiviams lengvai įkandama užduotis. Ši tiesa 17 val. 40 min. bus vėl įrodinėjama TV3 laidoje „Penktokų iššūkis“.

Pirmasis pasitikrinti žinias ryšis 25 metų vertėjas Arnas Vitkus, šiuo metu studijuojantis menotyrą. Žiūrovams ir laidos vedėjui Andriui Rožickui vaikinas papasakos linksmiausią ir iki šiol slėptą savo vaikystės prisiminimą.

Arnui, kaip jau įprasta šiame žaidime, daugiausia sunkumų sukėlė lengvi pirmos ir antros klasės lygio klausimai. Pavyzdžiui, kieno skiauterė didesnė - gaidžio ar vištos? Arba toks: ar tiesa, kad pirmoji gyva būtybė iš Žemės, aplankiusi kosmosą, buvo žmogus?

Nuotaikingame žaidime jėgas išbandyti panoro ir 35 metų kompiuterių specialistas Žilvinas Kundrotas. Vilniaus universitete informatikos mokslus baigęs vyras laidoje papasakos apie įspūdingiausią savo vaikystės nuotykį su slidėmis.

O po to leisis į klausimų labirintą. Kas sunkesnis - kilogramas vinių ar vatos? Viename kilograme pieno yra 2,5 procento riebalų. Kiek procentų riebalų yra šimte kilogramų pieno? Sėdint prie televizoriaus, šie klausimai atrodo paprasti. Tačiau studijoje įtampą pajutusiam Žilvinui pasirodė kitaip.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.