Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Vytenis Pauliukaitis nespėjo į LNK naujametį žiburėlį, jį vadavo antrininkas

Vytenis Pauliukaitis nespėjo į LNK naujametį žiburėlį, jį vadavo antrininkas
Režisierius Vytenis Pauliukaitis įrodė, kad jo atsidavimo darbui negali sumažinti net ir pačios netikėčiausios gyvenimo situacijos. Nepaisant to, kad šventinės laidos režisierius keliaudamas į ją užstrigo lifte, jis vis vien rado būdą, kaip išgelbėti visą vakarą. Tačiau tai pareikalavo nemažos asmeninės aukos.

Tokiu siužetu prasideda šių metų LNK Naujametinis žiburėlis, kuriame senuosius metus kartu su žiūrovais palydės visos pamiltos kanalo žvaigždės bei atlikėjai. Gelbėti V. Pauliukaičio atskuba mechanikas (vaidina Giedrius Arbačiauskas), tačiau daug naudos jo darbas neatneša - režisierius taip ir lieka įstrigęs už metalinių keltuvo grotų.

„Darykite ką nors, aš režisierius, skubu į renginį! Nieks net nepatikės, kad aš lifte užstrigau!” - skubino mechaniką V. Pauliukaitis. „Na, mano instrukcijoje nieko apie lifte užstrigusį režisierių nėra“, - vartydamas apdulkėjusios knygos lapus, atsiduso G. Arbačiauskas. Tuo metu V. Pauliukaičiui topteli geniali mintis - jei jis pats negali patekti į Naujų metų renginį, vietoje tikrojo režisieriaus galėtų keliauti V. Pauliukaičiu apsimetęs mechanikas.

„Baikit, aš juk ne asas, o ten visi - aukštuomenė...“, - puolė atsikalbinėti G. Arbačiauskas, tačiau V. Pauliukaitis nenorėjo nieko girdėti. Sutarę pasidalinti režisieriaus honorarą su trimis nuliais, vyrai ima keistis drabužiais - V. Pauliukaitis mechanikui atiduoda savo kostiumą bei akinius, bet tada supranta, kad šiam vis dar trūksta ūsų.

Tačiau ir tai nesustabdo V. Pauliukaičio - nusiplėšęs savo ūsus, jis juos atiduoda G. Arbačiauskui, ir šis tampa naujuoju režisieriumi. Kaip pakryps svarbiausia visų metų šventė? Ar mechanikas su scenarijumi sugebės išgelbėti Naujametį žiburėlį nuo žlugimo? Patys netikėčiausi nuotykiai, naujai užgimusios meilės bei žinomiausių Lietuvos atlikėjų pasirodymai - tik LNK Naujųjų metų žiburėlyje gruodžio 31 dieną!

Zaliukas December 22 2015 1,240 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.