Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 švęs 15-ąjį gimtadienį

TV3 švęs 15-ąjį gimtadienį
Gegužės mėnuo – tai ne tik alyvų žydėjimo ir kaštonų sprogimo metas… Be akį džiuginančių ryškių spalvų ir nosį gundančios pavasario gaivos, TV3 žiūrovai linksminsis ir džiaugsis jubiliejiniu 15-uoju populiariausios televizijos gimtadieniu. Jau visai netrukus TV3 televizija ne tik primins ir peržvelgs visus penkiolika metų, bet ir norės artimiau susipažinti su savo žiūrovais.

„Gimtadienio draugas klounas ne tik apsilankys visose TV3 laidose, atsineš penkiolika tortų, bet ir pateiks begalę staigmenų. Žiūrovai su dideliu malonumu galės prisiminti, kokia televizija buvo prieš tai, ir pamatys kuo ji tapo dabar, kiek linksmų laidų, šaunių įvykių, mylimų vedėjų TV3 dovanojo visus tuos 15-iolika metų“, – intriguoja TV3 programų direktorius Liutauras Elkimavičius.

Didžiosios šventės laukimas prasidės jau nuo balandžio vidurio, o pagrindinė linksmoji TV3 žiūrovus džiuginanti savaitė vyks gegužės 12-18 dienomis. Tuo metu TV3 draugas – klounas lankysis visose laidose, pūs gimtadieninio torto žvakutes, galvos norus, pateiks begalę staigmenų, o aktyviųjų, taisykles ir informaciją sekančių žiūrovų lauks ypatingos dovanos, rašoma pranešime spaudai.

Be visų linksmų ir ypatingų pramogų, TV3 dovanoja pasaulinės roko žvaigždės Lenny Kravitzo koncertą, kuris įvyks birželio 19 dieną Vilniuje „Siemens arenoje“.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.