Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Žinių vedėjas A. Tamulionis žiema džiaugsis pirmajame metų festivalyje

Žinių vedėjas A. Tamulionis žiema džiaugsis pirmajame metų festivalyje
TV3 sporto žinių vedėjas Aurimas Tamulionis, prieš porą savaičių fraze „Labas Vanagas“ tapęs sensacija, yra prisiekęs žiemos pramogų mėgėjas. Tarp jų - ir autosporto. Artimiausi žiniuko planai - išvyka su šeima į greičiausią žiemos festivalį „Halls Winter Rally“.

„Pramogauti mėgstame visi kartu. Šaltukas, rogutės, laužas, geras maistas ir greičiausių automobilių gausmas yra tai, kam mūsų šeima neatsispiria,“- sausio 29-30 dienomis vyksiantį festivalį apibūdino M. Tamulionis. Ir pasidalino įspūdžiais bei lūkesčiais.

- Aurimai, ar visad oficialus ir pasitempęs sporto žinių vedėjas pats yra sportiškas? Mėgstate aktyvų poilsį žiemą?

- Ir dar kaip mėgstu. Šąlančia nosimi ant sniego esu išbandęs ir futbolą, ir krepšinį. Žinoma, dažniausiai žiemą sportuoju su slidėmis ant kalno ar tampydamas dukrą su rogutėmis. Dar labai mėgstu žiemą, nes žiemą būna žiemos ralis. Norėčiau ir aš mokėti taip važiuoti...

- Peršasi išvada, kad paskutinis sausio savaitgalis suplanuotas?

- Taip. Sausio 29-30 dienomis būsiu Utenos apylinkėse, kur vyks žiemos ralis.

- Į greičiausią žiemos festivalį vyksite vienas ar su šeima?

- Visada tik su šeima. Kitaip manęs žmona ir neišleistų (juokiasi).

- Vyrus į „Halls Winter Rally“ traukia variklių skleidžiamas garsas, iki raudonumo įkaitę stabdžių diskai, greitis. Kas į festivalį vilioja jūsų šeimą, žmoną, vaikus?

- Tiesą sakant, mano žmona automobilius myli ne mažiau nei aš. Gal todėl, kad jos vairavimo stažas ilgesnis, ką ji visada mėgsta pabrėžti (šypteli). Be to, ši žiemos šventė - tai ne tik ralis. Visada randame papildomų pramogų, sutinkame draugų, bičiulių. Svarbiausia juk - kartu praleistas laikas.

- Šiemet organizatoriai vilioja skirtingų šalių virtuvėmis, muge, ralio sraigtasparniu, saugos tarnybų aktyvacijomis. Kuri iš jų įdomiausia jums?

- Būtų tikrai labai įdomu pamatyti ralį iš paukščio skrydžio. Tikiuosi, bilietą į sraigtasparnį laimėsiu loterijoje (juokiasi). Bet nereikia pamiršti ir tradicinių žiemos ralio vertybių - paprasto, bet visada sušildančio laužo ir geros kompanijos. Žinau, kad naktiniai greičio ruožai šiemet bus ilgesni - nuo to dar įdomiau.

- Esate patyręs šio festivalio gerbėjas, matyt, turintis ir savo favoritą?

- Nežinau kaip galima nemylėti Dovilo Čiutelės ir jo legendinio „žiguliuko“. Tiesa, šiemet tarp dalyvių jo nematau. Bet jį kompensuos „žiguliuką“ vairuosiantis Tadas Kaušakys. Šių automobilių ekipažai visad tampa publikos numylėtiniais. O dėl favoritų, galvoju, kad Vytautas Švedas turės pranašumą prieš Vaidotą Žalą - jam juk nereikėjo kepti Dakaro ralyje.

Zaliukas January 25 2016 1,249 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.