Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Šį savaitgalį - TV3 himno vaizdo klipo premjera

Šį savaitgalį - TV3 himno vaizdo klipo premjera
Jau šį savaitgalį eteryje pasirodys specialiai 15-ajam TV3 gimtadieniui sukurto himno vaizdo klipas. „Ši idėja kilo tuomet, kai galvojome apie visus tuos, kurie sėdi kitapus ekranų. Ir šis vaizdo klipas, ir šventinis žaidimas, kurio metu TV3 žiūrovai yra kviečiami siųsti savo nuotraukas, yra skirta tam, kad mes visi artimiau susipažintume ir draugautume“, – sako TV3 rinkodaros vadovė Rovena Sankalienė.

Nuotaikingos Marijono Mikutavičiaus sukurtos dainos vaizdo klipe dalyvavo 56 savanoriai. Jie buvo filmuojami 42 vietose – geležinkelio ir autobusų stotyse, miesto gatvėse, grožio ir chirurgijos klinikose, prekybos ir pramogų centruose, sankryžose ir kitose kasdieną lankomose vietose, rašo TV3.

„Filmuodami visur skleidėme TV3 dainos garsus. Lietuvos žmonės, pasirodo, visai linksmi ir iniciatyvus. Jie patys prieidavo pasiteiraudavo, kas čia vyksta, ir net pasisiūlydavo padainuoti vieną kitą dainos eilutę. TV3 komandos vardu dėkoju visiems žmonėms, kurie taip geranoriškai ir nuoširdziai dainavo. Ši televizija iš tiesų turi daug ištikimų gerbėjų“, – šypsosi projekto prodiuseris Vytenis Sinkevičius.

Nuo kitos savaitės pradžios klausydami radijo stočių „Radiocentras“ ir „Kelyje“ galėsite mėgautis 15-ojo gimtadienio daina – „Taip gera lengva“, kurią atliko Marijonas ir draugai.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.