Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Proto mankšta - įmonių vadovams ir studentui

Proto mankšta - įmonių vadovams ir studentui
Vienos laidos, kad išsiaiškintų savo sugebėjimus atsakinėti į mokyklinius klausimus, vilniečiui Bartui Bagdonavičiui nepakako.

25-erių įmonės direktorius šiandien 17 val. 40 min. toliau suks galvą TV3 laidoje „Penktokų iššūkis“. Žaidėjas ruošėsi kaip reikiant - prieš filmavimą per naktį skaitė penktokų istorijos vadovėlius. Tačiau net ir tai nebūtinai jam padės atsakyti, kuris Lietuvos didysis kunigaikštis šalį valdė po karaliaus Mindaugo.

Po Barto atsakinėti į klausimus stojo 34-erių Laima Makevičienė. Įmonės direktoriaus pavaduotoja dirbanti moteris šiuo metu Vilniaus kolegijoje kremta verslo vadybos mokslus. Tačiau jai vis tiek sukėlė sunkumų antros klasės lygio klausimas.

Jis skamba taip. Kaime kabindavo sūpuokles, ir suptis ateidavo visi gyventojai. Supantis būdavo stengiamasi pakilti kuo aukščiau, nes tikėta, kad tada bus aukštesni pasėliai. Per kokią šventę taip būdavo supamasi? Laimos ir jos suolo draugės nuomonės išsiskyrė. Kurį atsakymą pasirinks žaidėja?

Trečiasis žaidėjas, 25-erių Renius Juodzevičius, įrodinėjo, kad dvyliktoje klasėje be reikalo buvo pašalintas iš mokyklos. Būsimasis aktorius buvo tvirtai nusiteikęs keliauti prie 10 tūkstančių litų prizo. Tik ar jam nesutrukdys antros klasės lygio klausimas - tiesa ar melas, kad gintaras yra augalas?

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.