Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Romantikos išsiilgusius žiūrovus „Tango TV“ kviečia į jubiliejinio „Meilės trikampio“ atranką!

Romantikos išsiilgusius žiūrovus „Tango TV“ kviečia į jubiliejinio „Meilės trikampio“ atranką!
Jau liepos pradžioje poilsiauti kviečianti „Tango TV“ televizija malonių pažinčių, puikaus laisvalaikio ir meilės ištroškusių jaunuolių tradiciškai lauks „Meilės trikampio“ namelyje su ramia aplinka, besidriekiančiomis pievomis ir nuostabia gamta.

„Penktasis, jubiliejinis „Meilės trikampis“ jau kviečia pildyti anketas ir dalyvauti atrankose, kurios šiemet, kaip ir pernai, įvyks Vilniuje ir pajūryje – Klaipėdoje. Kiekvieną vasarą itin didelio populiarumo sulaukęs „Meilės trikampis“ ir šiemet kviečia dalyvauti visus, kurie ištroško malonaus romantiško bendravimo, naujų pažinčių ir nepakartojamų įspūdžių“, – sako romantiškojo vasaros šou prodiuseris Saulius Bartkus.

Per ketverius laidos gyvavimo metus „Meilės trikampio“ namelį paliko net 28 laimingos poros! Vieni išsiskyrė, kiti susižadėjo, treti gražiai gyvena drauge ir planuoja ateitį.

Šis projektas, kaip daugelis jau įsitikino, yra puiki galimybė tiems, kurie nori paįvairinti savo gyvenimą, susipažinti, romantiškai praleisti laiką ir mėgautis vasara.

Populiariausias vasaros realybės šou „Meilės trikampis“ – jau nuo liepos mėnesio per „Tango TV“!

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.