Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Gintarė Gurevičiūtė pakraupo nuo du vaikus pagimdžiusios motinos prisipažinimo: „Jeigu galėčiau atsukti laiką - būčiau pasidariusi abortą“

Gintarė Gurevičiūtė pakraupo nuo du vaikus pagimdžiusios motinos prisipažinimo: „Jeigu galėčiau atsukti laiką - būčiau pasidariusi abortą“
Antradienio pavakario LNK laidoje „Yra, kaip yra“ 17.25 val. - šokiruojanti mamos išpažintis. Moteris atskleis, kad jeigu galėtų atsukti laikrodį, būtų pasidariusi abortą. Laidos dalyvė Loreta laidoje sakys, kad vaikas jai sutrukdė siekti gyvenimo tikslų.

Išgirdusi moters prisipažinimą, pakraupusi laidos ekspertė Gintarė Gurevičiūtė perklausė mamos: „Ir jums apsiverčia liežuvis turint vaikų šitaip pasakyti?“. Moteris neišsižadėjo savo žodžių, tuoj pat energingai linkteldama galvą.

Kita laidos dalyvė - Eglė, kuri yra pasidariusi du abortus. Moteris pasakos, kad pirmąjį abortą pasidarė po to, kai po pirmojo vaikelio gimimo nutarė grįžti į darbą, bet sužinojo, kad vėl laukiasi. Moteris pasakos, kad antrojo vaikelio nenorėjo nei vyras, nei tėvai, kurie net grasino nepadėsianti jaunai šeimai, jeigu Eglė pagimdys antrąjį. Praėjus metams po aborto moteris išsiskyrė su vyru, kadangi negalėjo jam atleisti už tai, kad jis privertė ją pasidaryti abortą.

Antrąjį abortą moteris pasidarė po vyro išdavystės. Eglė draugavo su vyru ir paskambinusi jam pasakyti, kad laukiasi, išgirdo svetimos moteris balsą, todėl sprendimą darytis abortą priėmė pati. Po metų sutiko buvusį mylimąjį ir jam atskleidė, ką padariusi.

Eglė atskleis, kad atėjusi pas gydytoją darytis aborto ši jai pasakė: „Šaunuolė, kad atėjai, susitvarkysi, nėra vyro, kam tos problemos“.

Dabar Eglė gailisi dėl savo poelgių bei sako, kad vietoj trijų vaikų šiandien turi tik vieną...

Laidoje dalyvavęs kunigas Audrius Mikutiukas kalbės, kad abortas - žmogžudystė.

„Jei neturėčiau sąžinės, atsineščiau į studiją ir sudaužyčiau kiaušinį vištos su embrionu - gyvas viščiukas, arba šuniuką nuskandinčiau vandens kibire. Ar tai normalu? Medžiotojas įsidėjo į savo „Facebook“ paskyrą tris lapes, kurias sumedžiojo. Didžiuojasi nužudęs. Moteris žudo savo vaiką, tai yra žmogžudystė“, - laidoje kalbės kunigas.

Vyras sakys, kad abortų tema neturi nieko bendro nei su bažnyčia, nei su kunigyste: „Kiekvienas vyras, kiekvienas žmogus turi ginti silpnesnį už save“.

Laidoje taip pat dalyvaus ginekologė Violeta Mačiulaitienė, kuri atsisako daryti abortus bei teigia, kad tos pačios rankos, kurios priima gyvybę, negali jos atimti. Moteris sakys, kad Lietuvoje yra įteisintas abortas iki 12 nėštumo savaitės, tuo metu mažytis vaikelis jau gali tilpti delne.

Violetai besimokant medicinos teko atlikti kelis abortus. Moteris pasakos, kad procedūra yra kraupi: „Atveriamas gimdos kaklelis, įvedami įrankiai, kurie išima iš ten tą vaisių. Tu girdi kaip traška kauliukai. Tai yra nepamirštama“.

Laidą „Yra, kaip yra“ žiūrėkite šią trečiadienio pavakarę 17 val. 25 min. per LNK.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.