Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Klausimai žaidėjams — apie pasakų kūrėjus ir grūdus

Klausimai žaidėjams — apie pasakų kūrėjus ir grūdus
TV3 laidos „Penktokų iššūkis“ užduotis įveikti buvo pasiryžęs 49—erių panevėžietis Kęstutis Bajarūnas. 17 val. 40 min. laidos žiūrovų laukia ne tik šio statybų vadovo šmaikštūs atsakymai į mokyklinius klausimus, bet ir jo linksmi pasvarstymai apie Lietuvos politikų nusišnekėjimus.

Penktokų klasės juoko bangą ne sykį sukėlęs Kęstutis vis dėlto atkakliai artėjo prie 10 tūkstančių litų prizo. K.Bajarūnui tekęs ketvirtos klasės lygio klausimas apie garsiuosius pasakų kūrėjus brolius Grimmus jį privertė susimąstyti — kiek gi buvo tų brolių ir ar tikrai jie išrado grimą?

Klausimo sutrikdytas žaidėjas pasižadėjo — grįžęs namo jis būtinai perskaitys bent kelias brolių Grimmų pasakas.

Antroji laidos dalyvė — 29—erių Inga Sartauskaitė. Ši žaidėja demonstravo moteriško žavesio galią ir puikų mokėjimą derėtis.

Vos pradėjusi žaidimą, Inga susidūrė su pirmos klasės klausimu — kaip vienu žodžiu vadinamas grūdo lukštas? Tada moteris pasielgė netikėtai — išsiprašė menką žaidimo vedėjo Andriaus Rožicko užuominą ir sutiko už ją atsisakyti visų galimybių sulaukti penktokų klasės pagalbos.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.