Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Klausimų labirinte - daugiavaikės motinos

Klausimų labirinte - daugiavaikės motinos
TV3 šį vakarą 17 val. 40 min. kviečia žiūrėti specialią laidą „Penktokų iššūkis“, skirtą Motinos dienai. Šventinį sekmadienį išmintį ir žinias laidos studijoje demonstruos daugiavaikės mamos.

11 atžalų turinčią Jolantą Morkevičienę į laidą atlydės trys jos vaikai. Moteris prisipažino, kad didžiuojasi galėdama save vadinti motina profesionale. Laidos dalyvei prireikė penktokų klasės pagalbos. Išgirdusi klausimą, kaip vadinama du apskritimo taškus jungianti ir per jo centrą neinanti atkarpa, Jolanta iškart nutarė nusirašyti. Ar jai padės suolo draugė, didžioji klasės matematikė Agnė?

Kita žaidimo dalyvė - 51-erių Danutė Žalgevičienė, turinti dešimt vaikų ir septynis vaikaičius. Didelę šeimą ji lygina su vaikų darželio grupe, kurioje mama yra ir mokytoja, ir psichologė.

Vakarais su vaikais pamokas ruošianti moteris nesunkiai vieną po kito lukšteno atsakymus į laidos vedėjo Andriaus Rožicko klausimus. Bet ar Danutei nesukėlė sunkumų penktos klasės klausimas, kiek kartų Lietuvoje būna saulėgrįža?

Šešių berniukų ir šešių mergaičių motina Elena Tunkevičienė laidoje įrodė esanti tikra miestietė. Karvė gali turėti tai, ko negali turėti kiti gyvūnai. Kas tai? Išgirdusi šį klausimą, trečioji laidos dalyvė iškart paprašė moksleivių pagalbos.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.