Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Gerda Stiklickienė į Paryžių išsiruošė su mylimuoju Andriumi Žemaičiu

Gerda Stiklickienė į Paryžių išsiruošė su mylimuoju Andriumi Žemaičiu
Į meilės miestą geriausia keliauti įsimylėjus. Turbūt tokia pačia taisykle vadovaujasi ir TV3 televizijos laidos „TV pagalba“ žvaigždė Gerda Stiklickienė. Moteris į Prancūzijos sostinę išsiruošė kartu su savo mylimuoju, TV prodiuseriu Andriumi Žemaičiu.

Savo socialiniame tinkle „Facebook“ moteris dalinasi nuotaikingomis akimirkomis iš Paryžiaus. Porelė jau spėjo aplankyti vieną svarbiausių vietų - Eifelio bokštą. Į pavasariu kvepiančią kelionę porą atlydėjo ir Gerdos sūnus Markas bei bičiulė Jolita.

Akivaizdu, kad Prancūzija kompaniją lepina saulėtais orais, mat žaisminga dviejų merginų nuotrauka Gerdos anketoje sako: „Sakot lyja? Ne, negirdėjom“, - pokštavo televizijos veidas. Komentatoriai ilgai netrukus pradėjo raginti atsiųsti saulę ir į Lietuvą ir, regis, pavyko.

tv3.lt primena, kad romantiški jausmai G. Stiklickienę ir A. Žemaitį sieja jau ilgiau nei trejus metus. Nuo pavasario pora kartu gyvena Marijampolėje.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.