Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Kas sieja gospel chorą ir „Teleloto“ žaidimą?

Kas sieja gospel chorą ir „Teleloto“ žaidimą?
Praėjusį sekmadienį žinomiausia lietuviška loterija „Teleloto“ 20-ojo gimtadienio proga pristatė specialią dainą. Įdomesniam ir linksmesniam jos skambesiui pasitelktas ne vienas ir ne du atlikėjai. Jų buvo net dvylika!

Dvylika jaunų, entuziastingų dainininkų iš „Vox Craft“ choro buvo pakviesti įrašyti ir atlikti naują „Teleloto“ dainą. Choro vadovas Kristupas Bubnelis, pats baigęs kompozicijos mokslus, prasitarė, kad prieš kurį laiką jam kilo idėja suburti neįprastą, įdomiuose projektuose dalyvausiantį chorą. „Mūsų choras orientuotas į gospel ir pop dainavimo tradiciją. Dalyvaujame įvairiuose TV projektuose, šiuo metu LNK „Nauja legenda“. Taip pat, ruošiame ir savo koncertinę programą, su kuria pasirodysime birželį“, - apie „Vox Craft“ chorą, atlikusį ir „Teleloto“ dainą, pasakojo K. Bubnelis.

Kolektyvas visą savaitę repetavo, įrašinėjo dainą ir ruošėsi jos premjerai, kuri įvyko balandžio 17 d. „Džiugu, kai ilgametes tradicijas turintis televizijos žaidimas nori save įprasminti ir per muziką“, - teigė K. Bubnelis.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.