Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Teisę vairuoti praradęs A. Valinskas ėmėsi vairuotojos paieškų: reikalavimai - įspūdingi

Teisę vairuoti praradęs A. Valinskas ėmėsi vairuotojos paieškų: reikalavimai - įspūdingi
Šv. Velykų antrąją dieną teisę vairuoti praradęs šoumenas Arūnas Valinskas tęsi savo pažadą - ėmė ieškoti vairuotojos. Intensyviai vasarai, o ypač - autostradoje Kaunas-Klaipėda vyksiančiam realybės šou „Du Barai“ besiruošiantis vyras savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ įkėlė skelbimą, kuriame praneša, jog terminuotam laikui ieško asmeninės vairuotojos.

Reikalavimai - ir stebina, ir kelia šypseną

„Artėja nuotykių pilna vasara, autostradoje Kaunas-Klaipėda atsidaro „Du Barai“. Problema tik ta, kad neturiu kaip į juos nuvykti. Inga vežioti atsisako, tai ieškau moters, turinčios B kategorijos vairuotojo pažymėjimą“, - savo paskyroje (https://goo.gl/BeKum5) skelbia A. Valinskas.

Žinomas vyras nevengė ir aiškiai išdėstyti, kokius reikalavimus kelia savo būsimai vairuotojai. Pasak Arūno, ji privalės būti ne tik „žavinga, graži ir kerinčiai besišypsanti“, bet ir turės turėti „ilgas kojas, kad lengviau pasiektų gazo pedalą“.

„Blondinė būtų privalumas, bet tiks ir kitokios garbanos, jei liežuvis aštrus. Geras humoro jausmas, nes juoktis iš mano bajerių - privaloma“, - reikalavimus vardija Arūnas.

Darbo grafikas - nenuspėjamas

Projekto „Du Barai“ kūrėjas A. Valinskas - ne pėsčias: svajonių darbuotojai siūlo „žiovulio nesukelsiantį darbą“ ir „konkurencingą atlyginimą, nes kas mėnesį dėl jo reikės kovoti“.

Ir tai - dar ne viskas. Arūnas išrinktajai už vairo taip pat suteiks „visas socialines garantijas bei savo asmeninę protekciją Facebook‘e“, ir „nenuspėjamą darbo grafiką, nes jo keliai - nežinomi“, bei „pažintį su garsiausiomis Lietuvos žvaigždėmis“.

Nors skelbimas skamba neįprastai, anot žvaigždės, jis - tikras, o išsirinkta vairuotoja darbą pradės jau netrukus.

Dalyvauti projekte nori ir garsenybės

Naują TV3 realybės šou „Du Barai“ šią vasarą kurs net trys prodiuseriai: Rolandas Skaisgirys, Dominykas Kubilius ir A. Valinskas. Šis susivienijimas žada įdomų ir išskirtinį projektą.

TV3 vasaros premjeros kūrėjai džiaugiasi, kad realybės šou sulaukė dėmesio vos paskelbus dalyvių atranką. Užpildytų paraiškų - šimtai. Maža to, projektu susižavėjo ir net norą dalyvauti išreiškė ne viena pramogų pasaulio žvaigždė.

Vasaros realybės šou „Du Barai“ dalyvaus dvi komandos po šešis žmones. Jiems vadovaus du žinomi pramogų pasaulio atstovai. Kas jie ir, kas tapo projekto vedėja, vedėju, o gal pora, paaiškės jau netrukus.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.