Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Naujo realybės šou atrankos akibrokštai: seksualios vilioklės ir nuogalius

Naujo realybės šou atrankos akibrokštai: seksualios vilioklės ir nuogalius
Naujojo realybės šou „Du barai“ pristatymas bei dalyvių atrankos, antradienį vykstančios pramogų komplekse „Karpynė“, pažėrė nemažai netikėtumų. Dalyvių čia būta išties spalvingų - nuo, jų pačių žodžiais, stačiokų, iki bet kam dėl euro pasiryžusių merginų ar net nuogalių.

Viena iš 30-ies projekto atrankoje pasirodžiusių merginų atrodė nusiteikusi itin ryžtingai. Trumpa juoda suknele pasidabinusi mergina iš projekto kūrėjo bei atrankų vedėjo Arūno Valinsko sulaukė kompromituojančio klausimo - ką gi sutiktų padaryti vardan euro, kurio iki pergalės trūktų jos komandai?

„Lipčiau per galvas!“ - pareiškė mergina ir netrukus sulaukė tolesnių provokacijų. A. Valinskas tikino, jog to nepakaktų ir toliau tikrino merginos nusistatytas ribas.

„Na, paimčiau... pastabdyčiau“, - viliokliškai kilstelėdama suknelę, kad ši atidengtų jos šlaunį, sakė atrankos dalyvė ir netrukus pridūrė, jog, greičiausiai, leistų sau ir nusirengti.

Tačiau tai tikrai nebuvo drąsiausias šios popietės performansas - ant scenos užlipęs jaunuolis nustelbė kitus dalyvius, mat... nusimetė drabužius ir liko menkai ką tepridengiančiais apatiniais.

Atrankoje, per kurią buvo būtina pademonstruoti savo talentus, būta ir daugiau spalvingų asmenybių: vieni pasitelkė seksualius šokių judesius, kiti stebino savo gamybos patiekalais ar įmantriais kokteiliais. Žinoma, buvo ir tokių, kurie patikino neturintys jokių talentų.

„Jokio talento neturiu, tad tiesiog pabūsiu šiandien graži“, - ištarė viena iš pretedenčių.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.