Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 vasaros taikinyje – naujas muzikinis šou „Talentų medžioklė“!

TV3 vasaros taikinyje – naujas muzikinis šou „Talentų medžioklė“!
Jau visai netrukus atkeliaus saulės spinduliais, ryškiaspalviais gėlių žiedais, ilgomis dienomis ir trumpomis naktimis džiuginanti vasara. TV3 televizija žiūrovams pateiks daug intriguojančių, įdomių, naujų vasaros sezono laidų. Viena iš jų – jau birželio pabaigoje TV3 eteryje startuojantis naujas muzikinis šou – „Talentų medžioklė“!

Žymiausi Lietuvos muzikos prodiuseriai jau šią vasarą lankysis įvairiausiuose miestuose ir miesteliuose ieškodami naujų talentų!

„Po truputį pradedam ruoštis vasaros medžioklei. Šį kartą naujų talentų ieškančių, populiarių Lietuvos prodiuserių taikinyje – dainuojantys mūsų šalies tautiečiai, trokštantys užlipti į didžiąją sceną. Šį kartą muzikos prodiuseriai galės parodyti, ką jie sugeba, – iš minios žmonių išsirinkę keletą dalyvių, o iš jų vėliau atsirinkę vieną, daug dirbs ir ruošis sceninei dvikovai. Žiūrovų balsai nulems, kurio prodiuserio atrinktas žmogus yra vertesnis patekti į finalą. Šiame muzikiniame šou rungsis ne tik dainuojantys lietuviai, bet ir naujų talentų ieškantys Lietuvos pramogų verslo rykliai“, – apie naująjį TV3 vasaros muzikos šou „Talentų medžioklė“ pasakoja Saulius Basijokas.

TV3 vasaros naujienos – jau ne už kalnų!

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.