Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Per LNK - nauja turkų meilės ir melo drama „Turtuolė vargšė“

Per LNK - nauja turkų meilės ir melo drama „Turtuolė vargšė“
Besibaigiančią dramą „Juodieji meilės deimantai“ LNK eteryje keičia naujas serialas „Turtuolė vargšė“ (Girl named Feriha). Šioje turkų dramoje pasakojama Ferihos Yilmaz - jaunos ir gražios merginos, kuri yra durininko dukra, gyvenimo istorija. Serialas bus rodomas pirmadieniais penktadieniais 14.05 val. nuo birželio 30-osios.

„Turtuolė vargšė“ yra indų dramos versija, kurioje pagrindinius vaidmenis atlieka viena geriausiai apmokamų Turkijos aktorių Hazal Kaya ir žiūrovams puikiai pažįstama Vahide Gordum iš „Didingojo amžiaus“.

Tai vienas sėkmingiausių Turkijos serialų, kuris rodomas visame pasaulyje, įskaitant net Indiją ir Pietų Ameriką, kuriose paprastai karaliauja vietinė produkcija.

Serialo herojė Feriha yra patraukli, talentinga ir ambicinga neturtingos šeimos atžala. Jos tėvas dirba durininku Stambulo aukštuomenės rajone. Jos motina yra namų šeimininkė. Feriha gauna didžiausią privataus universiteto stipendiją. Studijuodama Feriha apsimeta turtinga mergina, kurios pasiturintis tėvas yra šeimos patriarchas. Universitete ji sutinka gražų ir turtingą jaunuolį Emirą (aktorius ÇaÄŸatay Ulusoy). Feriha meluoja apie savo gyvenimą ir šeimą, o Emiras įsimyli ją, nežinodamas tikrovės. Ji taip pat įsimyli Emirą ir tampa savo melo įkaite.

Emiras išsiaiškina, kad merginos šeima verčiasi varganai, jis sužino, kad Feriha gyvena pusrūsyje, jos tėvas durininkas, o mama - namų šeimininkė. Pasibjaurėjęs jos melu ir nusivylęs Emiras ją palieka. Tačiau nepaisant didėjančios neapykantos vienas kitam, jie įsimyli vienas kitą dar labiau.

Meilės ir melo drama „Turtuolė vargšė“ - jau nuo ketvirtadienio per LNK.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.