Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Buvę TV3 laidų vedėjai sugrįžo į penktą klasę

Buvę TV3 laidų vedėjai sugrįžo į penktą klasę
Visą savaitę TV3 eteryje skambėjo gimtadienio himnas, ant torto viena po kitos buvo degamos žvakutės, o aktyviausiems žiūrovams dalijami prizai. Visa tai - 15-ojo gimtadienio šventės proga.

TV3 laidose žiūrovai jau pamatė senų kadrų, sužinojo, kaip sekasi buvusiems laidų vedėjams. Ne išimtis ir linksmoji viktorina „Penktokų iššūkis“ (17 val. 40 min.), kurioje specialiai šventės proga buvo pakviesti ypatingi svečiai - Asta Stašaitytė-Masalskienė ir Artūras Orlauskas.

„TV3 laikus atsimenu su ilgesiu. Dabar atrodo, kad tada buvau juokingesnė, naivesnė, nors ne kažin ką naujo nuo to laiko ir išmokau. Smagu čia sugrįžti bent trumpam ir viską prisiminti“, - pasakojo A.Stašaitytė-Masalskienė.

Kaip raudonplaukei buvusiai TV3 laidų vedėjai sekėsi atsakinėti į klausimus, ar nesinorėjo „pabėgti iš pirmos pamokos“, o gal teko prisipažinti, kad ji nėra gudresnė už penktokus?

Kitas šventinės TV3 laidos svečias - humoristas Artūras Orlauskas, kaip visada, nestokojo optimizmo ir negailėjo šmaikščių replikų.

Jis puikiai prisiminė „Bentski šou“, „Kioskelio“ laikus ir tikėjosi kolegiškos „Penktokų iššūkio“ vedėjo Andriaus Rožicko pagalbos.

„Nebuvau labai drausmingas mokinys. Vaikystėje nuo mokytojų slėpdavau pažymių knygelę“, - prisipažino A.Orlauskas.

Artūras savo nedrausmingumą demonstravo ir laidoje - bandė nukreipti A.Rožicko dėmesį ir taip nuo penktokės nusižiūrėti parašytą atsakymą.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.