Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Antrasis „Garbės kuopos“ sezonas – ir Ukrainoje, ir Afganistane

Antrasis „Garbės kuopos“ sezonas – ir Ukrainoje, ir Afganistane
Įtempto siužeto daugiaserijinis filmas „Garbės kuopa“ bus tęsiamas. Jau pradėtos filmuoti naujos vieno populiariausių lietuviškų serialų „Garbės kuopa“ antrojo sezono serijos. Serialo veiksmas vyks ne tik Lietuvoje, bet ir Ukrainoje bei Afganistane. Eilinis Deividas Gaška (vaid. Audrius Bružas) ir eilinis Tadas Krasauskas (vaid. Ramūnas Cicėnas) nutarė pasilikti kariuomenėje ir tarnauti tarp profesionalų. Taip pasibaigė pirmasis serialo sezonas.

Antrajame sezone veiksmas prasidės Afganistane. Pasak serialo prodiuserio R. Skaisgirio, herojų, o kartu ir žiūrovų laukia ne vienas adrenalino kupinas netikėtumas. Jau nufilmuotos pirmosios „Garbės kuopos“ antrojo sezono serijos. Praėjusią savaitę filmavimo aikštele tapo sostinės Vingio parkas. Jaunieji karininkai dalyvauja šventėje, bendrauja su žmonėmis, dalijasi įspūdžiais iš karininkų gyvenimo ir staiga jie sužino, kad Ukrainoje nusikaltėliai pagrobė lietuvių grupę. Jiems pavedama itin atsakinga misija – skristi į Ukrainą ir vykdyti gelbėjimo operaciją.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.