Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Prieš penktokus - geležine logika

Prieš penktokus - geležine logika
Pasaulinei vaikų gynimo dienai skirtoje „Penktokų iššūkio“ laidoje šį birželio 1-osios sekmadienį dalyvaus TV3 projekto „Vaikų balsas“ nominantai - Metų dainininku nominuotas dainininkas Stano ir Metų žmogaus bei Metų TV laidų vedėjo kategorijose nominuotas Marijus Mikutavičius.

Lietuvių filologiją baigusiam Stano teks pripažinti, kad net ilgi metai, praleisti lietuvių kalbos paskaitose, nepadeda suaugusiajam, šios srities žiniomis besirungiančiam su penktoku.

Atsakydamas į pirmos klasės lietuvių kalbos klausimą „Kiek raidžių „a“ reikėtų parašyti, jei žodžiais, o ne skaitmenimis reikėtų užrašyti skaičių 2008?“ dainininkas suklydo.

Tiesa, šalia stovintis penktokas Augustas jam padėjo.

Nespėjus šauniajam pagalbininkui grįžti į suolą, Stano vėl prireikė pagalbos. Šį kartą jam sunkiai sekėsi ieškoti atsakymo į klausimą „Kodėl baltos avys suėda daugiau žolės negu juodos?“. Ar pavyks gudriajam Augustui dar kartą išgelbėti vaikų pamėgtą dainininką?

Antrasis laidos dalyvis - Marijus Mikutavičius į klausimus atsakinėjo remdamasis logiškais samprotavimais.

Gavęs antros klasės klausimą „Koks arklys iš priekio mato taip pat kaip ir iš užpakalio?“, populiarusis laidų vedėjas permąstė naujausius mokslininkų atradimus bei žinomas arklių veisles ir, neradęs nė vieno arklio, matančio iš užpakalio, nutarė, kad toks gyvulys gali būti tik aklas.

O gal taip gudriai samprotaujantis vaikų pamėgtas dainininkas ir TV3 laidų vedėjas Marijonas įveikė gudriuosius penktokus?

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.