Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 naujiena - aktualios temos su humoru, dainomis ir N.Zvonke

TV3 naujiena - aktualios temos su humoru, dainomis ir N.Zvonke
Birželio mėnesio pabaigoje TV3 eteryje startuoja humoristinė laida „Vasara su „Ambrozija“. Visiems gerai pažįstama Beausio (Jonas Buziliauskas), Raimundėlio (Kęstutis Matelis) ir Tatos (Giedrius Viduolis) kompanija šį kartą su humoru kvies žiūrovus nagrinėti įvairias temas – nuo sapnų bei mistikos iki aktualių politikos klausimų.

„Kiekviena „Vasaros su „Ambrozija“ laida bus skirta atskirai temai. Savo nuomonę konkrečiu klausimu laidoje išsakys žmonės iš įvairių Lietuvos vietovių bei šalyje žinomi asmenys – ekspertai“, – apie naujos TV3 laidos turinį pasakoja laidos prodiuseris, grupės „Ambrozija“ aktorius Kęstutis Matelis.

Kitą pusę laidos sudarys humoristiniai siužetai, kuriuose „Ambrozijos“ nariai vaidins kartu su žinoma dainininke Natalija Zvonke.

„Pirmosios laidos filmavimai jau prasidėjo. Komanda šauniai dirba kartu, todėl, esu tikras, žiūrovus pralinksminsime kitaip ir su humoru pažvelgdami į amžinus kontroversiškus klausimus: kas geriau – būti storuliu ar vegetaru, kas teisus – medžiotojas ar gyvūnų globėjas, policijos patrulis ar vairuotojas“, – sako Kęstutis Matelis.

Tarp siužetų ir laidos pašnekovų komentarų žiūrovai išgirs laidos temą atitinkančias dainas, atliekamas pačių laidos herojų bei profesionalių muzikantų.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.