Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Mokyklinės užduotys — kietas riešutėlis

Mokyklinės užduotys — kietas riešutėlis
Suaugusiuosius mokykliniais klausimais nuginkluojanti TV3 laida „Penktokų iššūkis“ šiandien 17 val. 40 min. vėl egzaminuos į žaidimą sugrįžusią vilnietę Eglę Meškienę.

Prieš dvi savaites laidoje dalyvavusi moteris turėjo laiko pailsėti ir prisiminti žinias, gautas pradinėse klasėse. Iš pradžių jai sekėsi puikiai — Eglė įminė mįslę apie kopūstą ir išvardijo vaivorykštės spalvas.

Tačiau koją žaidėjai pakišo mitologijos žinios — Eglė supainiojo lietuvių ir romėnų vandens dievus. Ar jos suolo draugė, penktokė Agnė, sugebėjo prisiminti lietuvių garbinto vėjo, audros, jūros ir bangų valdovo vardą?

Antroji laidos dalyvė, verslininkė Indrė Eskytė, spindėjo gera nuotaika ir humoro jausmu. Atėjusi į žaidimą, ji iškart pripažino penktokų pranašumą ir dėl sunkumų atsakinėjant į klausimus kaltino šviesią savo plaukų spalvą.

Indrę gelbėjo šalia sėdinti penktokė Justina — neleido iškristi jau po pirmojo klausimo, paslaugiai paaiškindama, ką reiškia žodis „sinonimas“.

Trečiasis laidos dalyvis, įmonės vadovas Jurgis Kaukėnas, taip pat įsitikino, kad mokykliniai klausimai gali įstumti į aklavietę. Jurgis gerai išmano informacines technologijas. Tačiau šias žinias sunkiai jam sekėsi pritaikyti sprendžiant pirmos klasės lygio matematikos uždavinį.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.