Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Internete pasirodė lietuvių aktorių pagalbos šauksmas dėl dingusio tėvo

Internete pasirodė lietuvių aktorių pagalbos šauksmas dėl dingusio tėvo
Ketvirtadienio vakarą skelbimų portale Alio.lt pasirodė skelbimas su lietuvių aktorių Jono Griciaus ir Šarūno Banevičiaus nuotrauka. „Paklydęs sūnus ieško paklydusio tėvo“, - tokia žinia buvo skelbiama šalia jų nuotraukos.

Papildoma skelbimo informacija taip pat intrigavo: „Augo vaikų namuose, naktimis sapnuoja ir ilgisi savo mylimo tėvelio, bet nežino, kas jis toks. Tėti, jei perskaitysi - atsiliepk“. Tačiau nei Šarūno, nei Jono gerbėjams bei artimiesiems nėra ko nerimauti, paaiškėjo, kad visa tai tebuvo tik juokelis.

Įtartinai atrodančiame pagalbos šauksme buvo nurodytas ir telefono numeris. Juo atsiliepusi moteris suskubo paaiškinti, kad šis skelbimas netikras, kad niekas jokio tėvo neieško. Negana to, moteris patikino, kad tučtuojau pašalins šį skelbimą, kuris esą buvo reikalingas vieno serialo filmavimui.

Nemokamų skelbimų portale Alio.lt patalpinta žinia buvo pašalinta praėjus vos kelioms minutėms po pokalbio su DELFI žurnaliste.

Telefonu atsiliepusi moteris nepanoro atskleisti, kokio serialo filmavimui buvo reikalingas šis apgaulingas pagalbos šauksmas, esą „dar negalima kalbėti“.

Vis dėlto galima spėti, jog tai - būsimos serialo „Bruto ir Neto“ serijos dalis. Abu aktoriai jau ne pirmą sezoną filmuojasi šiame linksmų ir netiketinų siužeto vingių kupiname seriale. Jonas ir Šarūnas šioje istorijoje atlieka pagrindinių personažų vaidmenis.

Zaliukas November 04 2016 1,296 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.